H Beyoncé… άγγιξε κορυφή: Αναδείχθηκε πρώτη σε υποψηφιότητες Grammy!

H Beyoncé… άγγιξε κορυφή: Αναδείχθηκε πρώτη σε υποψηφιότητες Grammy!

Η διάσημη σταρ κατάφερε να σπάσει το απίστευτο ρεκόρ της DollyParton

Μπορεί στις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Grammy, που ανακοινώθηκαν χθες, η Beyonce να είναι υποψήφια μόνο σε μια κατηγορία –παραδόξως-, όμως από τώρα κιόλας βγήκε η μεγάλη νικήτρια της χρονιάς. Η 33χρονη Bey, ύστερα από τις χθεσινές ανακοινώσεις, κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ και να αναδειχθεί ως η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία της μεγαλύτερης διοργάνωσης της μουσικής.


Και ενώ μέχρι τώρα, ήταν η μόνη που είχε καταφέρει να αγγίξει τον απίστευτο αριθμό των 46 υποψηφιοτήτων της Dolly Parton, κάνοντας τις δύο σταρ να... κονταροχτυπιούνται για την κορυφή, μετά την χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η βασίλισσα της ποπ μουσικής κέρδισε την πρωτιά με 47 υποψηφιότητες πλέον. Πάντως, η κατάκτηση αυτή δεν μας εκπλήσσει, αφενός γιατί απλά... είναι η Beyοnce και αφετέρου γιατί η αγαπημένη σταρ διαγράφει μια ξέφρενη πορεία, αφού μετά την αποχώρησή της από το γκρουπ των Destiny's Child, έχει κυκλοφορήσει πέντε δίσκους, για τους οποίους έχει κερδίσει 17 βραβεία Grammy.


Και οι καταξιώσεις της δεν τελειώνουν εκεί, αφού μετά από την υποψηφιότητα αυτή, περνά στο τοπ 7, όλων των εποχών, των καλλιτεχνών με τις περισσότερες συμμετοχές, και φιγουράρει πια δίπλα στον σύζυγό της Jay Z, που έχει φτάσει τις 62 υποψηφιότητες, τον Kanye West, τον Quincy Jones, τον Georg Solti, τον John Williams και τον Chick Corea, αποτελώντας τη μοναδική γυναίκα καλλιτέχνη που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στην κατάταξη της κατηγορίας αυτής. Να ευχηθούμε και καλύτερα; Θα το ευχηθούμε αν και... δεν γίνεται.

Διαβάστε ακόμη:

«Έβγαλα 500.000 δολάρια κάνοντας απλώς στριπτίζ»: Οι πιπεράτες αποκαλύψεις της celebrity!

Μα τι κάνει τέλος πάντων: Η Courteney Cox δε μεγαλώνει και αναρωτιόμαστε γιατί (φωτός)