Δείτε το απίστευτο... παλάτι που ετοιμάζονται να αγοράσουν Beyonce- JayZ!

Δείτε το απίστευτο... παλάτι που ετοιμάζονται να αγοράσουν Beyonce- JayZ!

Ακόμα ένα ακίνητο στην… αυτοκρατορία τους!

Φλερτάρουν με την αγορά του εδώ και μήνες και φυσικά δεν πρόκειται για μια απλή απόφαση, ακόμα και για ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ, αφού η αξία του αγγίζει τα... 85 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, Beyonce και JayZ φαίνεται πως... τα λεφτά δεν λογαριάζουν όταν το κοιτάζουν και έχουν φτάσει πολύ κοντά πια στη συμφωνία που θα κάνει δική τους την υπερπολυτελή έπαυλη στο Beverly Hills.


Το ζευγάρι πλέον αποφάσισε να κάνει ένα μικρό... δώρο Χριστουγέννων στους εαυτούς τους αγοράζοντας την... εξωπραγματικά πολυτελή έπαυλη και ήδη έχουν πάρει μέρος στη δημοπρασία στην οποία συμμετέχουν άλλοι τέσσερις ενδιαφερόμενοι, και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, αφού η δική τους προσφορά βρίσκεται στην πρώτη θέση. Άλλωστε, αξίζει η προσπάθεια για ένα αρχοντικό που περιλαμβάνει 8 υπνοδωμάτια, 15 μπάνια, home theatre εικοσιτεσσάρων θέσεων, τεράστια δωμάτια-ντουλάπες, πισίνα αλλά και γκαράζ 16 θέσεων.


Μέχρι τώρα οι Carters έχουν επισκεφθεί το 23.000 στρεμμάτων συγκρότημα 6 φορές, προσπαθώντας να αναλύσουν διεξοδικά την επένδυση που σκοπεύουν να κάνουν σύντομα. Και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως αξίζει τον κόπο, κάτι με το οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι, βλέποντας τις φωτογραφίες του παραμυθένιου παλατιού. Το νέο έτος άραγε θα τους βρει εκεί;

Διαβάστε ακόμη:

H Beyoncé... άγγιξε κορυφή: Αναδείχθηκε πρώτη σε υποψηφιότητες Grammy!

Aπολαύστε! Οι ωραιότεροι άντρες του Hollywood με τους πιο σέξι κότσους που είδατε ποτέ