Clooney-Alamuddin: Κυκλοφόρησε αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της χρονιάς

Clooney-Alamuddin: Κυκλοφόρησε αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της χρονιάς

Άργησαν, αλλά οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο Clooney- Alamuddin είδαν το φως της δημοσιότητας!

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς, που σύντομα φεύγει, ήταν και η απόφαση του μέχρι πρότινος φανατικού εργένη, George Clooney, να αποκατασταθεί επιτέλους, διαλέγοντας ως σύζυγό του την εντυπωσιακή δικηγόρο Αmal Alamuddin. Αυτό από μόνο του αποτέλεσε λόγο για να θέλουμε να μάθουμε κάθε λεπτομέρεια για το γάμο, που κανείς δεν περίμενε πως θα ερχόταν μια μέρα που θα γινόταν πραγματικότητα.


Πέρα από αυτό όμως, ο γάμος που πραγματοποιήθηκε στην παραμυθένια πόλη της Βενετίας, χαρακτηρίστηκε από κάθε πολυτέλεια. Η πόλη έγινε τις μέρες εκείνες το επίκεντρο των διεθνών μέσων και ενδιαφέροντος και όλοι αναζητούσαν μια φωτογραφία, ένα πολυπόθητο πλάνο της νύφης και του γαμπρού, που ωστόσο ποτέ δεν κατάφεραν να πάρουν από τους εσωτερικούς χώρους. Και μπορεί λίγο καιρό αργότερα, το νιόπαντρο ζευγάρι να έδωσε κάποιο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό «People», όμως δεν θα ήταν αρκετό για να πούμε πως θα μπορούσαμε να αρκεστούμε σε αυτό.


Έφτασε η στιγμή όμως, να δούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του υπερπολυτελούς γάμου, αφού κυκλοφόρησαν νέες, αδημοσίευτες φωτογραφίες που θα μας κάνουν να ζηλέψουμε για ακόμα μια φορά, που ποτέ –μάλλον- δεν θα είμαστε στην θέση τους. Σε αυτές, οι νεόνυμφοι είτε χορεύουν, είτε ποζάρουν με τους καλεσμένους τους, πάντα ευτυχισμένοι και λαμπεροί. Η ευτυχία και η ατελείωτη χαρά είναι κάτι που βίωσαν εκείνη τη μέρα, από την αρχή έως το τέλος της, και αυτό ομολογουμένως δεν μπορεί να κρυφτεί. Απολαύστε τα νέα αυτά αποσπάσματα και ζήστε για λίγο ξανά... το απόλυτο παραμύθι!

Διαβάστε ακόμη:

O πρώτος μεγάλος τσακωμός μεταξύ Alamuddin-Clooney: Γιατί «τα έσπασαν»;

Το... δράμα μιας πρώην ζάμπλουτης: Ποια φόρεσε φόρεμα 4$ στα γενέθλια της κόρης της;