Διάσημο ζευγάρι σώθηκε από θαύμα: Δείτε τι έπαθαν

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημο ζευγάρι σώθηκε από θαύμα: Δείτε τι έπαθαν

Πραγματικά είχαν... τύχη βουνό

Το αγαπημένο ζευγάρι και γονείς δύο υπέροχων αγοριών την προηγούμενη Πέμπτη είπαν να το ρίξουν λίγο έξω. Ποιος να το ήξερε όμως, πως η έξοδος αυτή θα τους έβγαινε πραγματικά... ξινή.


Ένας μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του τιμονιού και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό που οδηγούσε ο Brian Austin Green. Η Megan Fox ήταν στη θέση του συνοδηγού και πραγματικά αισθάνεται τυχερή που είναι... ζωντανοί. Το αυτοκίνητο έπεσε με τόση φόρα επάνω τους ενώ οι ίδιοι ευτυχώς βγήκαν από μέσα σώοι και ασφαλείς. Ο απερίσκεπτος οδηγός είχε αναπτύξει τη διπλάσια σχεδόν ταχύτητα από αύτη του επιτρεπόμενου ορίου και ο Green μιλάει για ένα πραγματικό θαύμα. Άνοιξαν οι αερόσακοι( ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί) και ακόμη και τώρα δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ της σύγκρουσης. Μα δεν είναι και εύκολο εκεί που είσαι ανέμελος, ακούς και τη μουσικούλα σου να έρχεται ξαφνικά κάποιος καταπάνω σου και να καταστρέφει την περιουσία σου.

Για το μόνο βέβαια που χαίρονται είναι, ότι δεν είχαν μαζί τους τα παιδιά τους, γιατί τότε πραγματικά δε θα ήξεραν τι να κάνουν και πώς να φερθούν. Φυσικά ο ανεύθυνος οδηγός ύστερα από αλκοτέστ που του έγινε, συνελήφθη και βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.


Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά για Green και Fox! Λαμαρίνες είναι άλλωστε και φτιάχνονται ξανά, αυτό να σκέφτονται. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Πότε όμως επιτέλους θα σταματήσουν μερικοί μερικοί να οδηγούν αδιαφορώντας για τους συνανθρώπους τους;

Δείτε το διάσημο ζευγάρι στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Σκληρό: Ποιο supermodel απορρίφθηκε από τη Victoria's Secret επειδή ήταν... πρησμένη;

Μα τι άλλο θα κάνει πια! Τραγουδίστρια βγήκε έξω... και παραφέρθηκε για ακόμη μία φορά

Το... δράμα μιας πρώην ζάμπλουτης: Ποια φόρεσε φόρεμα 4$ στα γενέθλια της κόρης της;