Ο Chris Brown τα είπε όλα:«Έκανες τρίο με μένα ενώ έβγαινες κρυφά με τον Drake»

Ο Chris Brown τα είπε όλα:«Έκανες τρίο με μένα ενώ έβγαινες κρυφά με τον Drake»

Σάλος το σαββατοκύριακο! Ο οξύθυμος τραγουδιστής έβγαλε τα άπλυτα της πρώην του στη φόρα

Για όσους ασχολούνται με τα διάσημα ειδύλλια αυτό το σαββατοκύριακο ήταν το πιο πικάντικο από όλα! Θα σας εξηγήσουμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται τον 56o (!) χωρισμό του Chris Brown με την Karrueche Tran (ναι, τo 26χρονo wannabe μοντέλο για την οποία χώρισε την Rihanna πριν ενάμιση χρόνο).
Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή που μας πέρασε όταν ο 25χρονος star της r&b αποφάσισε να ανακοινώσει στο κοινό του ότι είναι και πάλι ελεύθερος. Στη συναυλία που έδωσε ο Brown είπε από το μικρόφωνο: "Πόσες ελεύθερες κοπέλες έχουμε στο κοινό απόψε; Γιατί είμαι και εγώ ελεύθερος. Γ***** την άλλη"!
Λίγα μόλις λεπτά μετά από αυτό η Karrueche, που βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται το τελευταίο διάστημα με τόση διασημότητα, δημοσιεύει στο Instagram τη δική της πλευρά για τον χωρισμό. Στο κείμενο της ανέφερε:
"Αρνούμαι να μην μου φέρεται σωστά κάποιος που ισχυρίζεται πως με αγαπά. Αυτό δεν είναι αγάπη. Και αν αυτό αποκαλείς αγάπη δεν την θέλω. Ξέρω πως δεν συμπεριφέρθηκα έξυπνα στο παρελθόν, αλλά έδωσα υπόσχεση να είμαι καλύτερη και πιο δυνατή γυναίκα. Αν δεν μπορείς να με αγαπήσεις με τον σωστό τρόπο, μην με αγαπήσεις καθόλου. Μην θυμώνεις επειδή επιλέγω να είμαι ευτυχισμένη".

Τι ήταν να το γράψει αυτό η Karrueche και ο Brown απάντησε μάλλον πιο αποκαλυπτικά από ότι περιμέναμε όλοι.
"Ήμουν κλεισμένος στη φυλακή κοντά τέσσερις μήνες και με επισκέφτηκες μόνο μία φορά. Ήσουν απασχολημένη με το να κάνεις πάρτι και να ταξιδεύεις κρυφά στο Τορόντο για να βγαίνεις ραντεβού με τον Drake. Όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση ήξερες πολύ καλά πως είναι τα πράγματα και ακόμη δέχτηκες να συμμετέχεις σε τρίο. Τώρα όλοι ξέρετε την αλήθεια". Τι; Η Κarrueche έβγαινε και με δεύτερο πρώην της Rihanna;

Τις επόμενες ώρες όπως ήταν λογικό οι chrianna, οι φανς δηλαδή που θέλουν μαζί τον Chris Brow και τη Rihanna ενθουσιάστηκαν που η Karrueche βγήκε από το προσκήνιο και ονειρεύονται επανασύνδεση. Μετά τις πολύ προσωπικές αποκαλύψεις για αυτό το μυστικό ειδύλλιο ο κυβερνοχώρος γέμισε με ερωτήματα όπως... η Κarrueche πήγε άραγε και με τους δύο πρώην της Rihanna και ο Drake με τις δύο πρώτην του Chris Brown; Και αν έκαναν τρίο ο Brown με την Karrueche ποιο ήταν το τρίτο πρόσωπο;

Μέχρι στιγμής η Rihanna, που επίσης δεν φημίζεται να κρατάει το στόμα της κλειστό δεν έχει σχολιάσει όπως άλλωστε και ο Drake.
Πριν από λίγα λεπτά ο Chris Brown δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα απολογίας προς την Karrueche στο οποία είπε πως όταν πληγώνεται γίνεται παρορμητικός και για αυτό θέλει να πει στην Κarrueche πως ακόμα την αγαπάει.

Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά σε αυτό το ερωτικό τετράγωνο, που είναι ότι πιο περίεργο έχουμε διαβάσει τα τελευταία χρόνια!

Διαβάστε ακόμη:

Aπολαύστε! Οι ωραιότεροι άντρες του Hollywood με τους πιο σέξι κότσους που είδατε ποτέ

Είναι μόλις 6 χρονών και βάφεται όπως η διάσημη μαμά της: Δείτε ποια είναι