To σοκ της ημέρας: «Είμαι τυφλή από το αριστερό μάτι έπειτα από επέμβαση λέιζερ»

Γωγώ Φούντα
To σοκ της ημέρας: «Είμαι τυφλή από το αριστερό μάτι έπειτα από επέμβαση λέιζερ»

Διάσημη τραγουδίστρια μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της

Α όλα κι όλα, παράπονο δεν έχουμε. Τόσο οι εγχώριοι, όσο και οι celebrities της διεθνούς showbiz δεν μας αφήνουν ποτέ παραπονεμένους, μιας και φροντίζουν πάντα με όλα όσα κάνουν και λένε, να μας κρατούν σε εγρήγορση και φυσικά να μη χάνουμε ποτέ το ενδιαφέρον μας για εκείνους. Όπως ακριβώς έκανε και το αγαπημένο μας Spice Girl, Mel B, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, σόκαρε τους πάντες.

«Είμαι εντελώς τυφλή από το αριστερό μου μάτι εδώ και 15 χρόνια! Πήγα να κάνω μία απλή επέμβαση λέιζερ και δυστυχώς όλα πήγαν πολύ στραβά. Σκέφτομαι μάλιστα την μεταμόσχευση, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρουμε ιστό από ένα νεκρό δότη», λέει γελώντας σε μία προσπάθεια να κάνει χιούμορ.

«Ο μεγαλύτερός μου εφιάλτης είναι να τυφλωθώ την ώρα που κάνω μία ζωντανή εκπομπή. Βλέπω αυτό το όνειρο ξανά και ξανά. Γενικά η επέμβαση αυτή είναι πολύ λεπτή και φυσικά ακριβή», ολοκλήρωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

Μετά τον Johnny Deep λοιπόν, ο οποίος έχει χάσει και εκείνος την όραση από το ένα μάτι, ακόμα μία star εξομολογείται και σοκάρει. Και το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι η αρχική επέμβαση ήταν μία απλή επέμβαση ρουτίνας. Είναι να μη σου τύχει τελικά!

Διαβάστε ακόμη:

Angelina Jolie: Η αποκάλυψη που δεν θα της αρέσει καθόλου

Το είδαμε κι αυτό: Πασίγνωστη σταρ φόρεσε... sex toy αντί για κολιέ!

Διάσημο ζευγάρι σώθηκε από θαύμα: Δείτε τι έπαθαν