Μεγάλη ήττα: Ποιας διάσημης ο σύντροφος τη χώρισε μέσω email;

Ερμιόνη Σαρρή
Μεγάλη ήττα: Ποιας διάσημης ο σύντροφος τη χώρισε μέσω email;

Άλλο ένα θύμα των Χριστουγέννων

Μπορεί να είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, το σώμα της όμως θα το ζήλευαν και γυναίκες με τα μισά της χρόνια. Όχι και άδικα βέβαια. Η διάσημη, όμως τηλεπερσόνα αδυνατεί να πιστέψει, ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα τη βρουν μόνη (στο ερωτικό κομμάτι πάντα). Ο σύντροφός της βλέπετε επηρεάστηκε από το γιορτινό κλίμα... και έβαλε πλώρη για άλλους προορισμούς.


Η «νοικοκυρά σε απόγνωση», Brandi Glanville μας ενημέρωσε μέσω των social media για το χωρισμό της και μπορούμε να πούμε, πως ήταν κάπως... απαράδεκτος. Ο πρώην αγαπημένος της επέλεξε να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στις ζωές τους, αφού η Brandi θεωρεί τα παιδιά της ως προτεραιότητα στη ζωή της. Και μπράβο της! Μπορεί να είναι όμορφη, κορμάρα και διάσημη αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αφήσει τα παιδιά της... στη μοίρα τους.

photo


Και δε φτάνει που τη χωρίζει για αυτόν τον λόγο, της το ανακοινώνει και μέσω email. Όσο της τεχνολογίας και να είσαι, δεν το κάνεις. Αυτό μας θυμίζει κάπως τα εφηβικά μας χρόνια, που στέλναμε μηνύματα για να πούμε το τέλος στο αγόρι ή κορίτσι μας, γιατί ντρεπόμασταν. Τώρα σε αυτή την ηλικία δεν είναι κάπως ανόητο; Το όνομά του μπορεί να μην το γνωρίζουμε, αλλά και πάλι δε θα είχαμε να πούμε και τα καλύτερα λόγια για τη συμπεριφορά του.


Μα τι είναι και αυτό το Christmas spirit... όλο χωρισμούς φέρνει!

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημο ζευγάρι σώθηκε από θαύμα: Δείτε τι έπαθαν

To σοκ της ημέρας: «Είμαι τυφλή από το αριστερό μάτι έπειτα από επέμβαση λέιζερ»

Μα τι άλλο θα κάνει πια! Τραγουδίστρια βγήκε έξω... και παραφέρθηκε για ακόμη μία φορά