Δεν το περιμέναμε ποτέ από αυτούς: O αναπάντεχος διάσημος χωρισμός που μας στενοχώρησε!

Δεν το περιμέναμε ποτέ από αυτούς: O αναπάντεχος διάσημος χωρισμός που μας στενοχώρησε!

Ποιο σούπερ διάσημο ζευγάρι τα έσπασε λίγο πριν το γάμο;

Κι αν έχουμε γράψει για χωρισμούς. Δυστυχώς η φετινή χρονιά... χώρισε αρκετά ζευγάρια στον πλανήτη Hollywood. Αυτόν όμως το χωρισμό κανείς δεν τον περίμενε. Και πώς να το περιμένεις; Λίγες εβδομάδες πριν η όμορφη ηθοποιός είχε εμφανιστεί με νέο μονόπετρο και τα ξένα μέσα έκαναν αμέσως λόγο για ανανέωση της αγάπης του διάσημου ζευγαριού.


Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν ισχύουν μιας και η Kate Hudson μόλις ανακοίνωσε πως είναι πια... ελεύθερη! Ο χωρισμός της, με τον επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σύντροφό της Matt Bellamy, σόκαρε τους fans της. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ξανθιάς ηθοποιού, το ζευγάρι έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, αλλά παραμένουν στενοί φίλοι για χάρη του παιδιού τους.


Να σημειώσουμε πως το διάσημο ζευγάρι απέκτησε τον Ιούλιο του 2011 ένα γιο που ονομάζεται Bingham Hawn Bellamy. Όσο για τους λόγους του χωρισμού τους; Τίποτα ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί. Το US Weekly πάντως ήδη ανέφερε πως η Hudson πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του διάσημου χορευτή και χορογράφου Derek Hough. Μα καλά βρε Kate, πότε πρόλαβες;


Δείτε φωτογραφίες του πρώην αλλά και του φημολογούμενου νέου ζευγαριού στην παραπάνω gallery. Εμείς ένα έχουμε να πούμε. Κρίμα! Μας άρεσε τόσο πολύ αυτό το ζευγάρι μαζί. Que sera sera!

Διαβάστε ακόμα

Όλο το παρασκήνιο για την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού!

Η σοκαριστική στιγμή που ο τραγουδιστής Giuseppe Mango πεθαίνει πάνω στη σκηνή (video)