Η Angelina Jolie μόλις κατέρριψε τον μεγαλύτερο μύθο γύρω από το όνομά της

Γωγώ Φούντα
Η Angelina Jolie μόλις κατέρριψε τον μεγαλύτερο μύθο γύρω από το όνομά της

Τι έκανε και μας άφησε άφωνους;

Τον τελευταίο καιρό κάτι έχει συμβεί και βομβαρδιζόμαστε με φωτογραφίες και νέες εμφανίσεις της Angelina Jolie. Δηλαδή, εκεί που τον περισσότερο χρόνο την ψάχνουμε με το μικροσκόπιο, διότι ως γνωστόν δεν αγαπάει τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις κοσμικές εμφανίσεις-δεν τις έχει ανάγκη-τώρα πια καθημερινά σχεδόν, έχουμε και μία νέα της εμφάνιση, και ένα νέο της λουκ και μία νέα της... αποθέωση από θαυμαστές και Μέσα.

Δεν ξέρουμε αν είναι μόνο η δική μας εντύπωση, αλλά πάντα πιστεύαμε ότι η διάσημη ηθοποιός είναι λίγο σνομπ και απόμακρη, κυρίως λόγω χαρακτήρα και όχι τόσο λόγο της τεράστιας διασημότητάς της. Ε λοιπόν, λίγο πριν, η Angie κατάφερε να καταρρίψει την άποψη αυτή και να αποτινάξει από πάνω της τη φήμη της ψηλομύτας ντίβας.

Αφού λοιπόν γονάτισε με τα πανάκριβα ρούχα της σε μία άκρη, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι μία θαυμάστριά της είναι εντάξει έπειτα από την κρίση πανικού που υπέστη, ήρθε και δεύτερο... κρούσμα για να μας αποδείξει ότι η Angelina άλλαξε και πολύ μας αρέσει. Στην τελευταία της εμφάνιση λοιπόν, στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας Unbroken, η διάσημη ηθοποιός έκανε κάτι που μέχρι τώρα θα μας φαινόταν αδιανόητο!

Πήδηξε θάμνους και πάτησε χώματα-με τις πανάκριβες φυσικά γόβες της-προκειμένου να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές της και να υπογράψει αυτόγραφα. Πράγμα διόλου απίθανο για έναν κοινό θνητό, αλλά άκρως εντυπωσιακό για μία star του μεγέθους της Jolie, που θα μπορούσε απλά να αδιαφορήσει για το αν τελικά κάποιοι θα καταφέρουν να την πλησιάσουν.

Στροφή 180 μοιρών θα λέγαμε! Τι λέτε να έχει συμβεί;

Διαβάστε ακόμη:

Δεν κρατιούνται: Διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» δημοσίως (φωτός)

Η σοκαριστική στιγμή που ο τραγουδιστής Giuseppe Mango πεθαίνει πάνω στη σκηνή (video)

Δεν το περιμέναμε ποτέ από αυτούς: O αναπάντεχος διάσημος χωρισμός που μας στενοχώρησε!

DPG Network