Ένας άγγελος της Victoria's Secret μας αποκαλύπτει... την αλήθεια που θέλαμε να ακούσουμε

Ερμιόνη Σαρρή
Ένας άγγελος της Victoria's Secret μας αποκαλύπτει... την αλήθεια που θέλαμε να ακούσουμε

Πες τα χρυσόστομη...

Είναι ένα από το πιο αγαπημένα αγγελάκια της Victoria Secret, αλλά το συγκεκριμένο της μυστικό θα μας κάνει πραγματικά να τη... λατρέψουμε. Μπορεί να έλαμψε στο τελευταίο show της εταιρείας εσωρούχων στο Λονδίνο και να αγχώθηκε πολύ για το αποτέλεσμα, δεν έκανε όμως όλα όσα πιστεύαμε!


Η Candice Swanepoel, ομολόγησε αυτό που περιμέναμε να ακούσουμε από το στόμα ενός μοντέλου. Ναι ήρθε επιτέλους η δικαίωση για όλες εμάς τις κοινές θνητές, που το ρίχνουμε συχνά πυκνά κάπως... έξω. Και όμως, δεν έπινε μόνο νερό για να εμφανιστεί στην πασαρέλα ως ένας πραγματικός άγγελος, ίσα ίσα το είχε ρίξει... στο φαγητό. Όχι, δεν παρακούσατε, έτρωγε με τη ψυχή του το κορίτσι και εδώ πρέπει να τη συγχαρούμε.

v1

Παραδέχτηκε, πως για να αντέξει το τόσο κουραστικό πρόγραμμα και την εντατική γυμναστική, έπρεπε να φάει... λίγο περισσότερο! Μπορεί να μη διευκρίνισε τι, αλλά δεν πειράζει. Θα προσπεράσουμε επίσης, ότι κάνει πιλάτες, boxing και τρέξιμο στην παραλία. Είναι κάτι που πραγματικά δε μας συμφέρει.

Μπορούμε να πούμε, πως αισθανόμαστε ήδη καλύτερα! Μπράβο στο κορίτσι, να βγαίνει να λέει τέτοια μυστικά πιο συχνά, να παίρνουμε και εμείς λίγο τα πάνω μας!

Δείτε το καλλίγραμμο κορμί της στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Aυτή είναι η 19χρονη κοπέλα διάσημου τραγουδιστή που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Τελικά είναι επίσημο: Διάσημο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου

Δεν κρατιούνται: Διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» δημοσίως (φωτός)