Aκόμη δε γέννησε και σχεδιάζει τις πλαστικές που θα κάνει: Ποια star τρελάθηκε;

Aκόμη δε γέννησε και σχεδιάζει τις πλαστικές που θα κάνει: Ποια star τρελάθηκε;

Μα δεν έχει κανένα έλεος;

Η μητρότητα είναι μία από τις πιο γλυκές και όμορφες περιόδους που μια γυναίκα μπορεί να βιώσει. Η προσμονή του μωρού σε τρελαίνει και δε βλέπεις την ώρα να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Ο εαυτός σου έρχεται σε δεύτερη μοίρα και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η υγεία του νεογέννητου. Αυτό βέβαια ισχύει για τις... φυσιολογικές μανούλες γιατί η συγκεκριμένη celebrity μάλλον τα έχει... χάσει! Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ο λόγος για την Kourtney Kardashian, η οποία σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στη ζωή το τρίτο της παιδί! Kourtney και Scott περιμένουν αγοράκι, αλλά φαίνεται πως η διάσημη αδερφή της δαιμόνιας Kim, έχει αλλού το μυαλό της. Λέγεται, λοιπόν, πως ήδη έχει ρωτήσει το γιατρό της πότε μπορεί να μπει χειρουργείο για... λιποαναρρόφηση. Ναι, καλά διαβάσατε! Το πρώτο της μέλημα είναι να αποχωριστεί τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ζήτησε μάλιστα να μπει χειρουργείο αμέσως μετά τη γέννα, αλλά φυσικά όπως καταλαβαίνετε της το απαγόρευσαν.


Η μάχη που έδωσε η Kim με τα κιλά της εγκυμοσύνης την έχει κυριεύσει και δε θέλει να περάσει κι εκείνη το ίδιο μαρτύριο. Ηρέμησε καλή μας Kourtney. Κοίτα να χαρείς το γιο σου και άσε τα κιλά για αργότερα. Προβλήματα (και ανασφάλειες) που έχουν αυτές οι διάσημες. Δείτε την Kourtney με... φουσκωμένη κοιλίτσα στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Δεν το περιμέναμε ποτέ από αυτούς: O αναπάντεχος διάσημος χωρισμός που μας στενοχώρησε!

Aυτή είναι η 19χρονη κοπέλα διάσημου τραγουδιστή που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων