E όχι: Αυτή είναι η πιο εξωφρενική φήμη που ακούσαμε ποτέ για το Leonardo Di Caprio

Γωγώ Φούντα
E όχι: Αυτή είναι η πιο εξωφρενική φήμη που ακούσαμε ποτέ για το Leonardo Di Caprio

Έχει και η φαντασία τα όριά της

H αλήθεια να λέγεται: Κάθε μέρα, μπορεί να ακούσεις τόσα πολλά και κουλά πράγματα, που δικαίως από ένα σημείο και μετά, όχι μόνο είσαι καχύποπτος, αλλά φτάνεις και στο σημείο να μην πιστεύεις τίποτα απολύτως! Και ξέρετε υποθέτουμε πόσο βασανιστικό είναι να μην μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα!

Ε λοιπόν η δική μας εμπιστοσύνη στα διεθνή tabloids δέχτηκε ένα πολύ ισχυρό πλήγμα, και δεν ξέρουμε αν το γυαλί που ράγισε θα μπορέσει ποτέ να ξανακολλήσει. Διότι κυρίες και κύριοι, διαβάσαμε ότι ο Leonardo Di Caprio λίαν προσφάτως, βρέθηκε σε ένα από τα κλασικά πάρτι του Hollywood, με πολλές γυναίκες και αλκοόλ. Θα μας πείτε τώρα, σιγά το πρωτότυπο νέο. Ε λοιπόν η είδηση βρίσκεται αλλού και είναι εντελώς αστεία, τρελή και εξωφρενική!

Είπαν λοιπόν ότι ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από το πάρτι, όχι με ένα, ούτε με δύο, ούτε με τρία αλλά με... είκοσι (20) κορίτσια! Μάλιστα το άτομο που έκανε την αποκάλυψη, είπε: «Ήταν ο Leo και 20 κορίτσια! Είναι ο ήρωάς μου. Ήταν τόσο πολύ πνιγμένος μέσα στις γυναίκες που σε κάποια στιγμή οι φίλοι του πανικοβλήθηκαν», δήλωσε με ενθουσιασμό.

Εντάξει, είπαμε ο Di Caprio είναι ο απόλυτος γυναικάς, και μοντελοπνίχτης και ελεύθερο πουλί, γιατί να σημειωθεί ότι η καλή του Toni Garrn ήταν άφαντη, αλλά βρε παιδιά, ο αριθμός 20 μας φαίνεται υπερβολικός! Ακόμα και για τον Leo! Ελάτε στα συγκαλά σας παρακαλούμε.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν το περιμέναμε ποτέ από αυτούς: O αναπάντεχος διάσημος χωρισμός που μας στενοχώρησε!

Δεν κρατιούνται: Διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» δημοσίως (φωτός)

Aυτή είναι η 19χρονη κοπέλα διάσημου τραγουδιστή που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων