«Προσευχηθείτε για μένα»: Διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Γωγώ Φούντα
«Προσευχηθείτε για μένα»: Διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Γιατί έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από το Σεπτέμβριο;

Μπορεί να μην μας αρέσουν οι χωρισμοί και τα άσχημα νέα γενικότερα, ακόμη και όταν αυτά προέρχονται από το χώρο της showbiz, αλλά δεν έχουμε χειρότερο από το να μαθαίνουμε για προβλήματα υγείας και ειδικά όταν αυτά αφορούν σε νέους ανθρώπους. Έτσι λοιπόν, ομολογούμε ότι μας στενοχώρησε ιδιαίτερα η είδηση που μάθαμε χθες και έχει να κάνει με την υγεία διάσημης τραγουδίστριας.

Η Avril Lavigne λοιπόν, η οποία έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από το Σεπτέμβριο, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να βάλει ένα τέλος στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει με το σύζυγό της Chad Kroeger. Έγραψε λοιπόν στο AvrilMusicChart: «Νιώθω πολύ άσχημα γιατί όλον αυτό τον καιρό έχω εξαφανιστεί και δεν έχω πει κουβέντα. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζω κάποια θέματα με την υγεία μου. Δε νιώθω πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, γι' αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσευχηθείτε για μένα».

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της Καναδής τραγουδίστριας την βομβάρδισαν με μηνύματα σε μία προσπάθεια να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Δυστυχώς, ούτε η εκείνη αλλά ούτε και το περιβάλλον της φαίνεται διατεθειμένο να πει περισσότερα, οπότε όλοι μάλλον θα μείνουμε με την απορία μέχρι νεοτέρας.

Ελπίζουμε πάντως να μην είναι κάτι σοβαρό και όλα να πάνε καλά.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν κρατιούνται: Διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» δημοσίως (φωτός)

Aυτή είναι η 19χρονη κοπέλα διάσημου τραγουδιστή που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Δεν το περιμέναμε ποτέ από αυτούς: O αναπάντεχος διάσημος χωρισμός που μας στενοχώρησε!