Nέος τσακωμός μεταξύ Jolie-Pitt: Αποτελεί η Angelina κακό πρότυπο για τα παιδιά της;

Nέος τσακωμός μεταξύ Jolie-Pitt: Αποτελεί η Angelina κακό πρότυπο για τα παιδιά της;

Τι συνέβη και διαφώνησαν οι δύο μεγάλοι αστέρες;

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες μας από το μεγάλο τσακωμό της Angelina Jolie και του Brad Pitt. Και πώς να μην είναι άλλωστε. Οι δυο αστέρες του κινηματογράφου καβγάδισαν στο μπαλκόνι ξενοδοχείου και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου. Για πολλές μέρες αυτό ήταν το τοπ θέμα που απασχόλησε τα διεθνή αλλά και εγχώρια sites. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις το αγαπημένο ζευγάρι να... ξεσπαθώνει!


Από τότε, λοιπόν, τα μέσα δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται μαζί τους. Η Angelina έχει γίνει πιο άμεση από ποτέ και δίνει τη μια συνέντευξη μετά την άλλη. Πώς και συνέβη αυτό μη μας ρωτάτε (μάλλον παιχνιδάκι δημοσιότητας μας μυρίζει, για να προωθήσει τη νέα της ταινία). Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Radio Times magazine, η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε για τη διαφωνία που είχε με το σύζυγό της.


Αιτία του τσακωμού τους; Τα τατουάζ! Όπως τόνισε η Jolie, τα παιδιά της ήδη έχουν αρχίσει να της ζητούν να κάνουν τατουάζ και φυσικά εκείνη δε μπορεί να τους το αρνηθεί (βλέπετε εκείνη έχει πάνω της 17 διαφορετικά σχέδια). Από την άλλη πλευρά, ο Brad δε θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι πολύ αρνητικός, ειδικά με τις κόρες του. Η Angelina σημείωσε πως ο Pitt είναι αρκετά ευαίσθητος σε τέτοια θέματα. Δε θέλει τα παιδιά του να κάνουν κάτι που ίσως μετέπειτα το μετανιώσουν!


Για να δούμε ποιος θα νικήσει. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Θεωρείτε την Angelina κακό πρότυπο για τα παιδιά της ή είσαστε υπέρ των προοδευτικών αντιλήψεών της;

Διαβάστε ακόμα

Aκόμη δε γέννησε και σχεδιάζει τις πλαστικές που θα κάνει: Ποια star τρελάθηκε;

Aυτό πόνεσε: Η... σπόντα της Cate Blanchett στις διάσημες συναδέλφους της