Δε φαντάζεστε σε τι πειρασμό υπέκυψαν Kate Middleton και πρίγκιπας William: Δείτε τους

Ερμιόνη Σαρρή
Δε φαντάζεστε σε τι πειρασμό υπέκυψαν Kate Middleton και πρίγκιπας William: Δείτε τους

Μα τι γλυκό!

Kate Middleton και πρίγκιπας William βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού τους. Μπορεί η ίδια να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να επισκεφτούν όσα περισσότερα μέρη μπορούν και να περιηγηθούν στην πόλη.


Συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της Αμερικής, παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ, τα είπαν με το ζεύγος Beyonce και Jay Z και φυσικά δεν παρέλειψαν να παραβρεθούν στο μνημείο των πεσόντων της 11ης Σεπτεμβρίου και να τιμήσουν τη μνήμη τους. Και εκεί είναι που χρειάστηκαν επειγόντως ένα... διάλειμμα. Έκατσαν σε ένα πεζούλι και είπαν να θυμηθούν κάπως τα παιδικά τους χρόνια (μπορεί και φοιτητικά, κανείς δεν ξέρει). Άνοιξαν ένα σακουλάκι με... ζελεδάκια και δεν άφησαν ούτε ένα. Γιατί μην ξεχνάτε, πως και οι πρίγκιπες έχουν ψυχή. Μπράβο τους κιόλας. Ωραία τα γεύματα με σολομό και χαβιάρι αλλά σαν τα ζελεδάκια και τα πατατάκια, τίποτα. Μπορεί να μας προσθέτουν μερικές (ως και πολλές) θερμίδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Ούτε ένα πριγκιπικό ζεύγος!

zeledakia


Μπορεί να ήταν και μία μικρή λιγούρα της Kate και ο William να ήθελε να της κάνει παρέα. Αυτό θα πει συζυγική υποστήριξη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Κανείς πάντως δεν αμφιβάλλει, ότι αποτελούν ένα από τα πιο απλά διάσημα ζευγάρια, δείχνοντας μας καθημερινά πως ο τίτλος «πριγκιπικό ζεύγος» είναι απλώς... τίτλος!

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες από την εμφάνιση του ζευγαριού στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Στη φόρα mail που σφάζουν με το «γάντι» τη Jolie: «Είναι ατάλαντη και και κακομαθημένη»

Δυσάρεστα νέα: Διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Aυτό πόνεσε: Η... σπόντα της Cate Blanchett στις διάσημες συναδέλφους της

Aκόμη δε γέννησε και σχεδιάζει τις πλαστικές που θα κάνει: Ποια star τρελάθηκε;