Η πρώτη δημόσια εμφάνιση διάσημου ζευγαριού μετά τον μυστικό του αρραβώνα

Γωγώ Φούντα
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση διάσημου ζευγαριού μετά τον μυστικό του αρραβώνα

Άντε και καλά στέφανα

Δύο μέρες πριν, και συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποίηθηκε στο Λονδίνο μία σπουδαία πρεμιέρα, η οποία χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο πολυαναμενόμενες, και η οποία σίγουρα άφησε πολλές προσδοκίες όχι μόνο για εισπρακτική επιτυχία αλλά ακόμη και για τα Oscar!

Αναφερόμαστε στην ταινία Theory Of Everything η οποία περιγράφει τη ζωή και τα επιτεύγματα του σπουδαίου επιστήμονα Stephen Hawking ο οποίος ως γνωστόν λόγω της ασθένειάς του, είναι καθηλωμένος εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ ο μοναδικός του τρόπος επικοινωνίας είναι μέσω υπολογιστή. Ο Eddie Redmayne λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τον Hawking, και ο οποίος σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες μάλλον είναι ήδη φαβορί για την κατάκτηση του Oscar Α' Αντρικού Ρόλου-για το αν θα είναι υποψήφιος δεν τίθεται καν θέμα.

Ο 32χρονος ηθοποιός λοιπόν, ο οποίος πρωταγωνίστησε και στο Les Misérables, εκτός από την ερμηνεία του επεφύλαξε ακόμη μία έκπληξη στους θαυμαστές του και πιο συγκεκριμένα τον αρραβώνα του μιας και ήταν η πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Hannah Bagshawe. Το διάσημο ζεύγος λοιπόν, εμφανίστηκε ευτυχισμένο και αγαπημένο, ενώ το μονόπετρο της Hannah ομολογούμε ότι ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Με το καλό!

Διαβάστε ακόμη:

Στη φόρα mail που σφάζουν με το «γάντι» τη Jolie: «Είναι ατάλαντη και κακομαθημένη»

Δε φαντάζεστε σε τι πειρασμό υπέκυψαν Kate Middleton και πρίγκιπας William: Δείτε τους

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία star για να παραμείνει λεπτή; Διαβάστε και... εξοργιστείτε