Kate & William: Μέσα στο ξενοδοχείο βασιλικών προδιαγραφών όπου διαμένουν στη Νέα Υόρκη

Kate & William: Μέσα στο ξενοδοχείο βασιλικών προδιαγραφών όπου διαμένουν στη Νέα Υόρκη

Το κόστος διαμονής για ένα βράδυ αγγίζει τα 10.000 δολάρια!

Ένα βασιλικό ζευγάρι χρειάζεται και μια στέγη βασιλικών προδιαγραφών! Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge, Κate Middleton για την τριήμερη επίσκεψη τους στη Νέα Υόρκη επέλεξαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της μητρόπολης, διάσημο για τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του όπως και για τους επίσης διάσημους ενοίκους του.
Όταν λοιπόν το αγαπημένο ζεύγος των Βρετανών δεν συναντά τον Πρόεδρο της Αμερικής ή το ζεύγος Beyonce & Jay Z χαλαρώνουν σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου The Carlyle Hotel που βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν.

Πηγές ανέφεραν πως το ζεύγος δεν έκλεισε την Empire σουίτα του ξενοδοχείου -τη μεγαλύτερη και πιο ακριβή με κόστος τα 15.000 δολάρια για ένα βράδυ- αλλά διαμένουν σε σουίτα αξίας 10.000 δολαρίων. Προφανώς για να μην προκαλέσουν τους άγγλους φορολογούμενους!

Τι είναι αυτό που απολαμβάνουν,όμως, οι πλούσιοι ένοικοι του ξενοδοχείου και η τιμή των δωματίων αγγίζει αυτά τα ποσά;
Προφανώς, τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του, το beauty salon Yves Durif, το άρτιο εξοπλισμένο γυμναστήριο, το Bemelmans Bar και φυσικά αυτό που κάνει ξεχωριστό το νεουορκέζικο ξενοδοχείο είναι η απίστευτη θέα προς το Central Park που προσφέρεται από κάθε δωμάτιο.

Σε αυτό το ξενοδοχείο έμενε και η αδικοχαμένη Diana όταν επισκεπτόταν την πολυσύχναστη πόλη, όπως και oι Μichael Jackson και George Clooney.

Δες στο φωτογραφικό gallery το πολυτελές ξενοδοχείο ιδανικό για ένα πριγκιπικό ζεύγος!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι οι διάσημοι και πανέμορφοι γονείς του!