Αυτή τη φορά είναι οριστικό: Ο χωρισμός της χρονιάς είναι πλέον γεγονός

Γωγώ Φούντα
Αυτή τη φορά είναι οριστικό: Ο χωρισμός της χρονιάς είναι πλέον γεγονός

Το διάσημο ζευγάρι δεν άντεξε τους... τρίτους στη σχέση του

Αυτό που τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε στα πηγαδάκια της showbiz σαν φήμη, είναι κατά 99% γεγονός μιας και συνέβη το αναμενόμενο. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη σχέση του κάτι που μάλλον έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αναφερόμαστε στους Leonardo Di Caprio και Toni Garrn, οι οποίοι μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων, αλλά επίσημη ανακοίνωση ή έστω κάποια δήλωση δεν έβγαινε από το στόμα κανενός, ούτε καν από άτομα του περιβάλλοντός τους. Πόσο όμως να αντέξει το supermodel τις μόνιμες φήμες περί απιστίας του καλού της, οι οποίες όσο περνούσε ο καιρός αυξάνονταν;

Ε λοιπόν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν οι πρόσφατες αταξίες του Di Caprio, στο περίφημο πάρτι όπου σύμφωνα με φήμες έφυγε με 20 γυναίκες προς άγνωστη κατεύθυνση. Φαίνεται όμως, ότι ήταν δεν ήταν αλήθεια, εμάς μας φάνηκε υπερβολή για να είμαστε ειλικρινείς, η ντροπή που αισθάνθηκε η Toni ήταν αρκετή για να πάρει την μεγάλη απόφαση και να δώσει το οριστικό τέλος.

Έτσι λοιπόν, αν πιστέψουμε τις φήμες, το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, και λογικά από σήμερα κιόλας ο Leo αναζητά το νέο supermodel που θα του... κάνει την καρδιά σμπαράλια! Αξίζει να υπενθυμίσουμε, για να σας δείξουμε ότι ο άνθρωπος είναι εξαρτημένος από τις ΠΟΛΥ ωραίες γυναίκες, ότι παλαιότερα, έβγαινε με τη Gisele, την Bar Refaeli, τη Blake Lively, και πολλές άλλες διάσημες καλλονές.

Στοιχηματίζουμε ότι η επόμενή του θα είναι κάποιο από τα αγγελάκια της Victoria' s Secret. Έτσι κάνουμε απλά μία πρόβλεψη.

Διαβάστε ακόμη:

Monica Bellucci: Οι φωτογραφίες των νεανικών της χρόνων που θα... συζητηθούν

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση διάσημου ζευγαριού μετά τον μυστικό του αρραβώνα

Δε φαντάζεστε σε τι πειρασμό υπέκυψαν Kate Middleton και πρίγκιπας William: Δείτε τους

Ήρθαν τα δίδυμα στο Μονακό! Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε μπαμπάς και τα ονόματα αυτών...