Διάσημη τηλεπερσόνα έκανε πλαστική για να βρει τη χαμένη της... αυτοπεποίθηση

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημη τηλεπερσόνα έκανε πλαστική για να βρει τη χαμένη της... αυτοπεποίθηση

Δείτε τη φωτογραφία που πρόδωσε το μυστικό της

Τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει τη δημοσιότητα που από μικρή επιθυμούσε. Μαζί όμως με αυτήν, ήρθαν και κάποια χρήματα τα οποία και φρόντισε να επενδύσει... πάνω της!

Η Marnie Simpson, λοιπόν, έχει γίνει γνωστή μέσα από τη μεγάλη επιτυχία του ρεάλιτι Geordie Shore και τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πραγματικά πάνω της. Αυτό όμως δε είναι και πάντοτε καλό, αφού σε μία τελευταία της βραδινή έξοδο παίζοντας με τις φίλες της, αποκαλύφθηκε το καλά κρυμμένο της (όχι πια) μυστικό. Βλέπετε το κορίτσι τώρα που είναι στις δόξες του, είπε να αλλάξει λίγο την εξωτερική της εμφάνιση και να εμπλουτίσει το στήθος της με λίγη... σιλικόνη. Να ήταν και η πρώτη άλλωστε που το κάνει! Απλά αυτή ήταν που στάθηκε άτυχη απέναντι στις κάμερες και για αυτό μας εξήγησε και για το λόγο που πήρε την απόφαση αυτή.

apokalipsi

Το κορίτσι ήθελε να τονώσει την αυτοπεποίθησή της καθώς δεν της άρεσε το σχήμα του στήθους της. Μάλιστα το σκεφτόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά δυστυχώς... ρευστό μηδέν. Διευκρινίζει ,πως παρά τα όσα της έχουν καταλογίσει, δεν οδηγήθηκε σε αυξητική απλά σε μία ανόρθωση. Το να είναι μέρος της τηλεόρασης είναι κάτι που την αγχώνει όχι για το μέλλον της, αλλά για την... εξωτερική της εμφάνιση.


Τι να πούμε, ο καθένας με τα προβλήματά του. Εμείς πάντως να της υπενθυμίσουμε, πως τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει από τη φυσική ομορφιά.

Διαβάστε ακόμα:

Tρομερή αλλαγή: Αγαπημένη ηθοποιός έχασε 10 κιλά και έγινε «άλλος άνθρωπος»

Monica Bellucci: Οι φωτογραφίες των νεανικών της χρόνων που θα... συζητηθούν

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση διάσημου ζευγαριού μετά τον μυστικό του αρραβώνα