Έρωτας στα γυρίσματα: Είναι αυτό το νέο hot και σέξι ζευγάρι του Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Έρωτας στα γυρίσματα: Είναι αυτό το νέο hot και σέξι ζευγάρι του Hollywood;

Ταιριάζουν πάντως

Α το έχουμε πει πολλές φορές: Όταν βλέπουμε νέους έρωτες στο Hollywood ενθουσιαζόμαστε μιας και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ερωτεύονται 2 stars κι εμείς φυσικά να χαζεύουμε τις φωτογραφίες που τους τραβούν οι paparazzi, προσπαθώντας να καταλάβουμε αν είναι όντως αλήθεια ή απλά φήμες.

Σε έναν τέτοιο προβληματισμό μας έχουν ρίξει και οι Lena Headey και Pedro Pascal οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη διασημότερη σειρά του κόσμου-το Game Of Thrones'φυσικά- και σύμφωνα με φήμες εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι.

O φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε τους 2 διάσημους ηθοποιούς να βολτάρουν στους δρόμους του Hollywood, ντυμένοι κάζουαλ, και σχεδόν αγνώριστοι, μιας και προκειμένου να ενσαρκώσουν τους Cersei Lannister και Oberyn Martell κυριολεκτικά μεταμορφώνονται. Η Lena λοιπόν, με μαύρα, κοντά μαλλιά, και φαρδύ πουλόβερ και παντελόνι, έδειχνε... ύποπτα ευτυχισμένη στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της, ενώ εκείνος δεν έχανε ευκαιρία να την αγκαλιάζει.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν, είχε δηλώσει για τη συμπρωταγωνίστριά του, ότι είναι τόσο γλυκός και υπέροχος άνθρωπος που είναι ακατόρθωτο τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες, να μην τη λατρέψουν!

Ε τώρα... Ο άνθρωπος σχεδόν το δήλωσε. Ακόμα αμφιβάλλετε;

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή τη φορά είναι οριστικό: Ο χωρισμός της χρονιάς είναι πλέον γεγονός

Σε μαύρο χάλι ο Σάκης Ρουβάς! Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του;

Monica Bellucci: Οι φωτογραφίες των νεανικών της χρόνων που θα... συζητηθούν