Πόσο ντίβα! Αυτή η star απαίτει να την κουβαλά ο σωματοφύλακάς της όπου πάει!

Πόσο ντίβα! Αυτή η star απαίτει να την κουβαλά ο σωματοφύλακάς της όπου πάει!

Τι άλλο θα ζητήσει η ανερχόμενη τραγουδίστρια;

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει με τις απαιτήσεις της απλά κάθε φορά γίνεται όλο και πιο παράλογη!
Ο λόγος για την ιδιότροπη, όπως δείχνουν τα δημοσιεύματα, Ariana Grande η οποία μετά την απαίτησή της να την φωτογραφίζουν μόνο από το αριστερό προφίλ (!) έρχεται ακόμη μία απαίτηση που επιβεβαιώνει τις φήμες πως η μικρή σε ύψος και ηλικία υιοθετεί την συμπεριφορά μιας πραγματικής ντίβας.

Εβδομαδιαίο περιοδικό υποστηρίζει πως η Grande έχει μια καινούρια εμμονή η οποία είναι να μην περπατάει, αλλά να την πηγαινοφέρνει στην αγκαλιά του ο σωματοφύλακάς της στα παρασκήνια και όπου αλλού επιθυμεί! Έχουμε ξαναγράψει για παράλογες απαιτήσεις των stars του εξωτερικού, αλλά η συγκεκριμένη ξεπερνάει τη φαντασία μας (η οποία δεν είναι καθόλου περιορισμένη). Όσο και αν ο εκπρόσωπός της αρνήθηκε τη φημολογία είναι δύσκολο να μην το πιστέψουμε όταν τα φωτογραρφικά ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Η Ariana που είδε την καριέρα της να απογειώνεται από ηθοποιός σε σίριαλ της Nickelodoen σε αστέρι της μουσικής και υποψήφιας φέτος για Γκράμι είναι πλέον μια μικρή diva που άνετα την βλέπουμε να κλέβει τον τίτλο από την επίσης ιδιότροπη Mariah Carey!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή τη φορά είναι οριστικό: Ο χωρισμός της χρονιάς είναι πλέον γεγονός

Δυσάρεστα νέα: Διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο