Μαντεύετε; Διάσημη ηθοποιος χώρισε τον καλό της γιατί ήθελε να αφιερωθεί στην καριέρα της!

Μαντεύετε; Διάσημη ηθοποιος χώρισε τον καλό της γιατί ήθελε να αφιερωθεί στην καριέρα της!

Ναι, από αυτήν την πρωταγωνίστρια το περιμέναμε!

Η Emma Watson, που γνωρίσαμε ως Ερμιόνη στα επιτυχημένα Harry Potter (και όλα τα sequels) είναι ένα φιλόδοξο κορίτσι που αποδεικνύεται και ιδιαίτερα πολυάσχολο! Η 24χρονη αγγλίδα πρωταγωνίστρια και ο 22χρονος Baz Bamigboye αποφάσισαν να βάλουν τέρμα στη σχέση τους αν και οι δυο τους αποτελούσαν ένα πολύ αγαπημένο και χαμηλών τόνων ζευγάρι. Την απόφαση του χωρισμού έλαβαν από κοινού καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Watson φαίνεται πως έμπαιναν συνεχώς εμπόδια στις συναντήσεις τους.

Η Emma κατάφερε να κρατήσει κρυφό τον χωρισμό για ένα μήνα, αλλά τα δημοσιεύματα ώθησαν τον εκπρόσωπό της να παραδεχτεί τον χωρισμό και να τον αποδώσει στον φορτωμένο πρόγραμμα της ηθοποιού. Η σχέση τους μετρούσε ήδη ένα χρόνο, αλλά η αλήθεια είναι πως οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν σπάνιες λόγω και των σπουδών του Bamigboye στο κολλέγιο Oriel, αλλά και της συμμετοχής του στην ομάδα rugby του Πανεπιστημίου του Oxford.

Την επόμενη χρονιά θα κυκλοφορούσουν δύο κινηματογραφικές παραγωγές με την Watson για τις οποίες πρέπει να ταξιδέψει πολύ για την προώθησή τους. Και έτσι ακόμα ένα ειδύλλιο έλαβε τέλος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων! Κρίμα γιατί ο Baz έχει και πολύ ωραίους κοιλιακούς!

Δείτε τον στο φωτογραφικό gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο ντίβα! Αυτή η star απαίτει να την κουβαλά ο σωματοφύλακάς της όπου πάει!

Η απάντηση της Charlize Theron και του Sean Penn στις φήμες περί απιστίας και χωρισμού!