Kόντρα σε όσους τους θέλουν χώρια: Δείτε την Alamuddin και τον Clooney σε ρομαντικό δείπνο

Kόντρα σε όσους τους θέλουν χώρια: Δείτε την Alamuddin και τον Clooney σε ρομαντικό δείπνο

Γιατί τελικά ο έρωτάς τους καλά κρατεί

Αχ αυτό το ζευγάρι! Από τη στιγμή που παντρεύτηκε, δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα μέσα. Βλέπετε τα ονόματά τους πουλούν τρελά και φυσικά τα περιοδικά και τα sites το εκμεταλλεύονται δεόντως.


Πριν λίγο καιρό, είχαν βγει στη φόρα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για πολλούς και έντονους τσακωμούς. Οι φήμες, λοιπόν, ήθελαν το αγαπημένο ζευγάρι να μην είναι και στα καλύτερά του, μιας και ο George πιέζει έντονα την Amal να κάνουν παιδί. Η όμορφη δικηγόρος με τη σειρά της αντέδρασε στην πίεση αυτή, μιας και δε νιώθει ακόμη έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. Η όλη δημοσιότητα, που απέκτησε ξαφνικά τα όνομά της, την έχει φρικάρει και θέλει το χρόνο της για να προσαρμοστεί στις νέες αυτές συνθήκες.


Και μπορεί τα δημοσιεύματα να τους ήθελαν... τσακωμένους, οι φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό τους στο Λος Άντζελες άλλα λένε. Το νιόπαντρο ζευγάρι απήλαυσε sushi, στο εστιατόριο Asanebo, την περασμένη Τετάρτη και φυσικά τα φλας πήραν φωτιά. Η Amal, κομψή όπως πάντα, έκλεψε τις εντυπώσεις με το trendy παντελόνι που επέλεξε να φορέσει.

Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery. Τους αγαπάμε!

Διαβάστε ακόμα

Μας κοροϊδεύουν; Μας σόκαραν με το χωρισμό τους και τώρα κοιμούνται και πάλι... μαζί!

Έρωτας στα γυρίσματα: Είναι αυτό το νέο hot και σέξι ζευγάρι του Hollywood;