Όσα ευχόμαστε να μην είχαμε δει το 2014: Γιατί και η showbiz έχει τις κακές στιγμές της!

Όσα ευχόμαστε να μην είχαμε δει το 2014: Γιατί και η showbiz έχει τις κακές στιγμές της!

Το ψάξαμε και καταλήξαμε στις 7 πιο #fail_celebrity στιγμές της χρονιάς που φεύγει!

Στον μαγικό κόσμο του Hollywood δεν είναι όλα τέλεια! Και για να σας το αποδείξουμε κάναμε μια σύντομη ανασκόπηση στα πρωτοσέλιδα του 2014 και καταλήξαμε στις ειδήσεις που ευχόμαστε να μην είχαν δει τα ματάκια μας για τους (εμπεριστατωμένους) λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω (και είναι σίγουρο πως θα συμφωνήσετε μαζί μας)!

article-0-1CEA820600000578-359 634x778
Angelina-Jolie-wedding-dress-2014
kim-kardashian-papermag
a1
Jennifer-Lawrence-Nude-Naked-31

Η αμακιγιάριστη εμφάνιση της Jennifer Aniston στα γυρίσματα της ταινίας Cake.
Σαφώς είμαστε θερμοί υποστηρικτές τη φυσικής ομορφιάς και της γυναικείας αυτοπεποίθησης, αλλά τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της Aniston χωρίς μακιγιάζ μας χάλασε την εικόνα της πάντα λαμπερής Jennifer. Κουρασμένη, με θλιμμένη έκφραση και με την εικόνα της ταλαιπωρημένης νοικοκυράς η Aniston στα γυρίσματα της ταινίας Cake θέλουμε να σβηστεί από τη μνήμη μας (έστω και αν της χάρισε υποψηφιότητα για τα φετινά SAG βραβεία)! Η μόνη που θα χάρηκε με τη δημοσίευση θα ήταν η αιώνια αντίζηλος, Angelina Jolie...


To νυφικό της Angelina Jolie
Kαι μιας και αναφερθήκαμε στη Jolie φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας... το νυφικό της! Ο πολυσυζητημένος γάμος του ζεύγους Pitt – Jolie έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα με τις φωτογραφίες να δίνονται στα περιοδικά λίγες μέρες αργότερα. Σύσσωμη η πολυπολιτισμική οικογένεια πόζαρε ευτυχισμένη μπροστά στο φακό, αλλά κάτι δεν μας άρεσε! Και μετά από σκέψη καταλήξαμε στο πέπλο και την ουρά του νυφικού της λαμπερής ηθοποιού. Ναι μεν, το νυφικό ήταν ένα μια δημιουργία υψηλής ραπτικής, αλλά η ιδέα του να κεντήσει πάνω ζωγραφιές των παιδιών της θα μπορούσε να λείπει. Κανείς δεν μπορεί να σχολιάσει αρνητικά μια τόσο αγαπησιάρικη κίνηση, αλλά θα λέγαμε στην ηθοποιό πως για αυτές τις ζωγραφιές ιδανική τοποθεσία είναι ΜΟΝΟ η πόρτα του ψυγείου!


To ολόγυμνο κορμί της Kim Kardashian
Ακόμη μία χρονιά ακόμη ένα σκάνδαλο για την 32χρονη Kim Kardashian. Πέρσι ήταν το διαζύγιο - εξπρές με τον μπασκεμπολίστα Kris Humphries, φέτος ο πανάκριβος γάμος της με τον αμφιλεγόμενο ράπερ Kanye West και στην εκπνοή του χρόνου η ολόγυμνη φωτογράφιση της για το περιοδικό Paper. Φυσικά, το περιεχόμενο του εντύπου και ο φωτογράφος θα μπορούσαν να γλιτώσουν τα σχόλια περί κακής αισθητικής, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Η τόλμη της Kim -ακόμα και αν έκανε τους πάντες να μιλούν μέρες για εκείνη- κρίνεται υπερβολική με καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ δόση αισθητικής. Για εμάς αυτή η φωτογράφιση ήταν κάτι που δεν θέλαμε να δούμε και ελπίζουμε να μην ξαναδούμε!


Οι αρετουσάριστες φωτό της βασίλισσας Madonna.
Το ξέρουμε πως διανύει το 56ο έτος της ηλικίας της και είναι φυσικό οι ρυτίδες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αλλά δεν χρειαζόμασταν την πιο κοντινή λήψη τους. Πριν λίγους μήνες ήρθαν στο φως οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της star από φωτογράφιση της για το περιοδικό Interview και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό για τη γυναίκα είδωλο των εφηβικών χρόνων! Και δεν θέλαμε να δούμε τις αρετουσάριστες λήψεις γιατί μόλις τις είδαμε καταλάβαμε πως αν η Madge μεγάλωσε τόσο, τότε ούτε εμείς είμαστε μικρά κορίτσια!


Η διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της Jennifer Lawrence.
Oι Αμερικανοί πίνουν νερό στο όνομα της. Την αποκαλούν Αmerica's Sweetheart και της χάρισαν μόλις στα 22 της χρόνια τον τίτλο της πιο ταλαντούχας νέας star του Hollywood. Στο δικό μας μυαλό η J.Law ήταν ένα αθώο και εξαιρετικά ταλαντούχο κορίτσι, που δεν προέβαλλε την σεξουαλικότητά της και για αυτό οι γυμνές της φωτογραφίες της (που δεν δημοσιεύουμε) μας χάλασαν την εικόνα του καλού κοριτσιού. Επίσης το θεωρήσαμε εισβολή στην προσωπική της ζωή και παράλληλα υπενθύμισε σε όλους τους χρήστες των smartphones ότι πρέπει να προσέχουν ποιες φωτογραφίες αποθηκεύουν!


george-clooney-alam-hello-Vogue-30Sept14-pr b 240x360
9554135fedfae1c6e987165bf246108a L

O γάμος του George Clooney.
Ο γάμος του αιώνιου (όπως πιστεύαμε) εργένη ήταν ο γάμος της χρονιάς ο οποίος καλύφτηκε διεξοδικώς από τηλεοράσεις και περιοδικά. Οι φωτογραφίες του γάμου κόσμησαν τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία περιοδικά του κόσμου ενώ η χαρούμενη σύζυγος Amal Alamountin έγινε fashion icon εν μια νυκτί. Για τις θαυμάστριες του ηθοποιού μάλλον αυτός ο γάμος δεν έπρεπε να γίνει! Να σας πούμε την αλήθεια και εμείς τον προτιμούμε εργένη (για κάποιο λόγο του πάει περισσότερο!) αλλά ας όψεται ο Λευκός Οίκος που φιλοξενεί μόνο παντρεμένους!


Η πρώτη άτυχη στιλιστική στιγμή της Κate Middleton.

Oι κλασικές στιλιστικές επιλογές δεν την αφήνουν να υποπέσει σε στιλιστικά λάθη με μοναδική εξαίρεση αυτή την εμφάνιση που βλέπεται πριν από ένα μήνα περίπου. Η Δούκισσα του Cambridge ήταν όλο χαμόγελα κατά την παρουσία της σε φιλανθρωπικό gala που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Kensington, αλλά το μύρο τοπ -με διάφανες πουά λεπτομέρειες στους ώμους από το γνωστό κατάστημα του Λονδίνου Hobbs- και η φούστα σε μπλε σκούρο χρώμα καταχωρήθηκαν ως η πρώτη εμφάνιση της Kate που απογοήτευσε! Ναι, δεν θέλαμε να δούμε το fashion idol της νέας γενιάς να πέφτει σε λάθος!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή τη φορά είναι οριστικό: Ο χωρισμός της χρονιάς είναι πλέον γεγονός