Γιατί η Jessica Biel δεν ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της; Οι φωτογραφίες που την προδίδουν

Γιατί τελοσπάντων δεν το ανακοινώνει και μας παιδεύει;

To παιχνιδάκι με τα μίντια και τους paparazzi είναι γνωστό και κυρίως παλιό, κάτι που φυσικά γνωρίζουν καλά οι celebrities οι οποίοι έχουν πια συνειδητοποιήσει, ότι μόνο με το ταλέντο και τη δουλειά σου, δεν πας πουθενά, εκτός βέβαια αν είσαι η Meryl Streep ή κάτι ανάλογο.

Οπότε λοιπόν, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να παρεξηγήσουμε ή να κατακρίνουμε τη Jessica Biel, η οποία είναι σχεδόν ετοιμόγεννη, αλλά τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη της. Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που τα Μέσα αναρωτιούνται αν όντως είναι, πού πήγαν οι κοιλιακοί της και γιατί τελοσπάντων δεν ανακοινώνει ότι πρόκειται να γίνει μητέρα.

Η τελευταία της εμφάνιση μάλιστα, με φόρμα εγκυμοσύνης, δεν μας άφησε καμία αμφιβολία μιας και εκτός από τα παραπανίσια της κιλά-να θυμίσουμε ότι είναι μία από τις πιο γυμνασμένες και καλλίγραμμες stars-το χαμόγελο λες και είχε καρφωθεί στο πρόσωπό της και δεν έφευγε με τίποτα.

Άτομο από το περιβάλλον της Jessica αλλά και του συζύγου της Justin Timberlake, δήλωσε πριν λίγο καιρό, ότι απλά περιμένουν να περάσουν οι κρίσιμοι μήνες και μετά να το πουν, μιας και έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά με το θέμα αυτό. H ειρωνία είναι, ότι ο Justin ένα χρόνο πριν, έλεγε σε συνέντευξη, ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για πατέρας, και ότι μάλλον θα το καθυστερήσει.

Είδατε που τελικά η ζωή είναι ευχάριστα απρόβλεπτη; Εκτός πια αν κάνουμε τόσο μεγάλο λάθος και απλά όντως η κοπέλα έχει παχύνει!

Διαβάστε ακόμη:

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Beyonce: «Δεν θα ήθελα να ήμουν διάσημη»

Miranda Kerr μας κάνεις πλάκα; Δεν θα πιστεύετε με ποιον θα περάσει τις γιορτές

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ