Ήρθε η συγχώρεση; Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Nicole Kidman και την κόρη της;

Γωγώ Φούντα
Ήρθε η συγχώρεση; Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Nicole Kidman και την κόρη της;

Λίγες μόλις μέρες πριν οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες

To μόνο σίγουρο είναι, ότι οι απανταχού αστέρες, έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, και μάλλον τα καταφέρνουν πολύ καλά. Διότι, δεν είναι δυνατόν, εκεί που σφάζονται, δεν μιλιούνται ή ανταλλάσουν βαριές κατηγορίες, την ίδια στιγμή να να τα ξεχνούν όλα και να κάνουν σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όπως ακριβώς έγινε με την κόρη των Tom Cruise και Nicole Kidman, Isabella, η οποία όπως σας ενημερώσαμε λίγες μέρες πριν, παράτησε την Αμερική και τους γονείς της, και πήγε να ζήσει και να δουλέψει στο Λονδίνο. Βέβαια, η κίνηση αυτή μας φάνηκε κάτι παραπάνω από λογική αν σκεφτεί κανείς, ότι με την μητέρα της, δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις.

Αυτά όμως λίγες μέρες πριν, γιατί τώρα μάνα και κόρη έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Μετά τη δημοσίευση λοιπόν, μιας φωτογραφίας της Kidman από ένα πρόσφατο event, η Isabella έγραψε από κάτω τη λέξη "mamacita" που σημαίνει... σέξι μαμά! Όπως ήταν αναμενόμενο, οι απαντήσεις και τα σχόλια των θαυμαστών δεν άργησαν να έρθουν ενώ δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που τόνιζαν στην Isabella πόσο τυχερή είναι που έχει την Nicole για μητέρα.

Το ότι εκείνη απάντησε κάπως... συγκρατημένα και σαν να υποτιμά το γεγονός, το παίρνουμε ως συστολή γιατί είμαστε και καλοπροαίρετοι άνθρωποι.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Jessica Biel δεν ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της; Οι φωτογραφίες που την προδίδουν

Miranda Kerr μας κάνεις πλάκα; Δεν θα πιστεύετε με ποιον θα περάσει τις γιορτές

Νέα κόντρα στο Hollywood: H... νυν και η πρώην του Johnny Depp σφάζονται για χάρη του

Eκδίκηση: Η 21χρονη κόρη των Τοm Cruise και Nicole Kidman τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα