Η Julianne Moore κάνει ακόμα και την Hillary Clinton να φαίνεται συμπαθής

Η Julianne Moore κάνει ακόμα και την Hillary Clinton να φαίνεται συμπαθής

Μπορεί οι μακιγιέρ και οι κομμωτές να έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω της, η λάμψη της Julianne Moore όμως δεν μπορεί να κρυφτεί. Ακόμα και αν «φορά» πάνω της την Hillary Clinton.

Πριν αρκετούς μήνες, η Julianne Moore είχε επιλεχτεί για να αναλάβει τον ρόλο της πρώην Πρώτης Κυρίας της Αμερικής και νυν Υπουργού Εσωτερικών, Hillary Clinton, στη νέα σειρά του HBO «The Special Relationship». Λόγω όμως προβλημάτων συγχρονισμού με τα γυρίσματα της ταινίας «The Kids Are All Right» στην οποία πρωταγωνιστούσε, η Moore αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το project, με αποτέλεσμα ο ρόλος να δοθεί τελικά στην Hope Davis.

Παρ' όλα αυτά, η Julianne Moore είχε προλάβει να ολοκληρώσει το makeup test που έπρεπε να κάνει για να δοκιμαστεί μια πρώτη μεταμόρφωσή της σε Hillary Clinton, και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η Moore θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την κυρία Clinton, με τη διαφορά όμως πως, ακόμα και με την πεταχτή μασέλα, το συντηρητικό ξανθό μαλλί και το ταγέρ, η ηθοποιός παραμένει λαμπερή παρά την «τρομακτική» της κάλυψη.

Συμπτωματικά, πάντως, η Moore μπορεί να έχασε τον ρόλο της Clinton, θα παίξει όμως τον χαρακτήρα μιας άλλης, αρκετά χειρότερης πολιτικού της Αμερικής, στη νέα σειρά του HBO «Game Change». Και το όνομα αυτής θα είναι Sarah Palin. Εκεί όντως θα μιλάμε για τρομακτική μεταμόρφωση.