Πασίγνωστος σταρ εξομολογείται πως έγινε αλκοολικός λόγω δημοσιότητας

Πασίγνωστος σταρ εξομολογείται πως έγινε αλκοολικός λόγω δημοσιότητας

«Δεν μπορούσα να αντέξω την κατάσταση αυτή», δηλώνει

Ξεκίνησε την εξωφρενικά ανοδική πορεία του στο Hollywood με την ταινία που κουβαλά ως τεράστια «αποσκευή» μέχρι και σήμερα, και μέσα στα έξι πρώτα χρόνια κατάφερε να κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ, αλλά και τέσσερις ακόμα υποψηφιότητες. Το αστείρευτο ταλέντο του Al Pacino τον οδήγησε στην κατακόρυφη και ξαφνική άνοδο και όπως φαίνεται, αφενός του έκανε μεγάλο καλό, αφετέρου τον έκανε να αποτελέσει ακόμα ένα παράδειγμα αλκοολισμού.


Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, που ξεκίνησε τη δεκαετία του '70 με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «The Godfather» και εκτόξευσε την καριέρα του, τον έκανε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ευρέως διάσημο, κάτι που μέχρι τότε φαινόταν στα μάτια του τελείως αδιανόητο. Μάλιστα, η αλλαγή αυτή τον δυσκόλεψε σε τέτοιο βαθμό να προσαρμοστεί που αναγκάστηκε να το... ρίξει στο ποτό.


Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για την περίοδο εκείνη που βρισκόταν συνεχώς υπό την επήρεια του αλκοόλ, αποκαλύπτοντας πως ένιωθε ανίκανος να διαχειριστεί όλη αυτή την τεράστια αλλαγή που του συνέβη και για το λόγο αυτό ήθελε να νιώθει ναρκωμένος και να μην καταλαβαίνει... απόλυτα τι του συμβαίνει. Μάλιστα, ο 74χρονος, πλέον, σταρ αναφέρει πως «ήμουν συνεχώς μεθυσμένος. Προσπαθούσα να είμαι ναρκωμένος για να αντέξω όλο αυτό». Έχει και η διασημότητα τα... στραβά της και μάλλον είναι πάρα πολλά, αν αναλογιστούμε πως δεν είναι λίγα τα παραδείγματα καλλιτεχνών που ακολούθησαν τον αντίστοιχο δρόμο, άλλοι με αίσιο τέλος, όπως και ο ίδιος, και άλλοι όχι.

Διαβάστε ακόμη:

Λιώσαμε: Ο Ashton Kutcher εκδηλώνει δημοσίως τη... λατρεία του στην Mila Kunis!

Ήρθε η συγχώρεση; Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Nicole Kidman και την κόρη της;