Κim Kardashian- Pippa Middleton: Ανταλλάσσουν κομπλιμέντα… οπισθίων!

Κim Kardashian- Pippa Middleton: Ανταλλάσσουν κομπλιμέντα… οπισθίων!

Τι απάντησε η Kim στα πρόσφατα σχόλια της Pippa για τους γλουτούς της; 

Ομολογουμένως, ανάμεσα στην Pippa Middleton και την Κim Kardashian υπάρχει ένα κοινό στοιχείο, που δεν είναι άλλο από την προσοχή που έχει δοθεί, από τα μέσα αλλά και το κοινό, στα περίφημα... οπίσθιά τους. Το σημείο αυτό του σώματος και των δύο έχει παρατηρηθεί, αναλυθεί και σχολιαστεί αμέτρητες φορές, ενώ αποτελεί και το βασικό λόγο που έχουν συγκεντρώσει πάνω τους τόση δημοσιότητα.


Και τώρα, οι δυο τους πέρασαν σε... άλλο στάδιο, αφού άρχισαν να ανταλλάσουν μεταξύ τους κομπλιμέντα και σχόλια για το ποια έχει τους καλύτερους γλουτούς. Την αρχή έκανε πριν λίγες μέρες η Pippa, όταν ανέφερε για την Kim: «Το βραβείο για τους καλύτερους γλουτούς για το 2014 πηγαίνει στην Kim Kardashian η οποία έσπασε το διαδίκτυο τον προηγούμενο μήνα. Πρέπει, όμως, να πω ότι ενώ θεωρούσα πως οι δικοί μου γλουτοί δεν συγκρίνονται, η Kim με έκανε να σταματήσω να το πιστεύω, να προσέξω τους γλουτούς της και να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Τι συμβαίνει με την αμερικάνικη κουλτούρα και γιατί ασχολούνται τόσο πολύ με τους γλουτούς; Προφανώς, ο στόχος της Kim είναι να προκαλέσει χαμό στα social media, αλλά ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν ό,τι καλύτερο!».


Όπως φαίνεται, μάλλον ήθελε να βγάλει το... άχτι της, υπενθυμίζοντας σε όλους πως μπορεί το 2014 να είναι η χρονιά της ριάλιτι σταρ, όμως το βραβείο του 2011, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις στον βασιλικό γάμο της αδερφής της με τον πρίγκιπα William, δικαιωματικά της ανήκει. Η απάντηση της Kim βέβαια, δεν άργησε να έρθει ενώ, όντας για ακόμα μια φορά άνετη, ακομπλεξάριστη και εντελώς σίγουρη για τον εαυτό της, είπε: «Η Pippa έχει τέλειους γλουτούς. Είναι όμορφη, και αυτό είναι cool!».

Διαβάστε ακόμη:

Λιώσαμε: Ο Ashton Kutcher εκδηλώνει δημοσίως τη... λατρεία του στην Mila Kunis!

Ήρθε η συγχώρεση; Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Nicole Kidman και την κόρη της;