Έκτακτο!Ο πρίγκιπας George ποζάρει άνετος στο παλάτι & είναι το ωραιότερο μωρό του κόσμου!

Έκτακτο!Ο πρίγκιπας George ποζάρει άνετος στο παλάτι & είναι το ωραιότερο μωρό του κόσμου!

Δεν αστειευόμαστε... Αυτός ο διάδοχος θα κάψει καρδιές!

prince-george-inline1
prince-george-inline2

Το παρατσούκλι του... η Aυτού Γλυκύτητα, που εύστοχα του έχουν αποδώσει τα Βρετανικά Μέσα, δεν θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί με καλύτερο τρόπο! Χτες, το απόγευμα ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έδωσαν στον Τύπο τρεις νέες φωτογραφίες του πρωτότοκου γιου τους και οι λέξεις δεν φτάνουν να περιγράψουν το πόσο όμορφο μωρό είναι.

Ο μόλις δεκαέξι μηνών διάδοχος του βρετανικού θρόνου ποζάρει με άνεση στα σκαλιά του κήπου στο παλάτι του Kensighton με τα φουσκωμένα κατακόκκινα μάγουλά του να κλέβουν τα βλέμματα. Η ομοιότητα με τον μπαμπά William είναι πλέον φανερη με μόνα χαρακτηριστικά, που κληρονόμησε από τη μαμά, τα καστανά μάτια και τα λακάκια που σχηματίζει όταν χαμογελάει!


Οι υπέροχες φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους ευτυχισμένους γονείς στον Τύπο για να ευχαριστήσουν τους δημοσιογράφους, που έχουν σεβαστεί την ιδιωτικότητα της οικογένειάς τους, και δεν δημοσιεύουν παπαρατσικές φωτογραφίες του μικρού πρίγκιππα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα εν λόγω ενσταντανέ του George τραβήχτηκαν από μέλος του επιτελείου του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην φωτογράφος.

Ο μικρός George στις φωτογραφίες, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, φοράει μπλε φόρμα Cath Kidston, που κοστίζει 20 λίρες και τα αγαπημένα του παπούτσια Early Day αξίας 29 λιρών. Φυσικά, οι Βρετανοί ενθουσιάστηκαν με τις νέες φωτόγραφίες και τον πανέμορφο πρίγκιπά τους και ένα είναι σίγουρο...οι μελλοντικές νύφες θα κάνουν ουρά στο παλατι του Buckingham σε καμιά εικοσαριά χρόνια!

Διαβάστε ακόμη:

Xριστούγεννα στο χωριό; Οι 10 λόγοι που θα περάσεις φανταστικές γιορτές με τους δικούς σου

Η κακοτυχία της Angelina Jolie δείχνει να μην έχει... τελειωμό. Τι έπαθε πάλι η σταρ;