Αngelina Jolie: Αποκαλύπτει τη σημαντικότερη στιγμή της χρονιάς που φεύγει

Αngelina Jolie: Αποκαλύπτει τη σημαντικότερη στιγμή της χρονιάς που φεύγει

Μαντεύετε ποια είναι;

Αναμφισβήτητα, το 2014, που σε λίγο μας αποχαιρετά, ήταν η χρονιά της Angelina Jolie. Το ουσιαστικό σκηνοθετικό της ξεκίνημα με την ταινία «Unbroken», η βράβευσή της με Όσκαρ για την ανθρωπιστική δράση της, η ανάδειξή της σε «κυρία επί των τιμών» από τη Βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά και η συμμετοχή της στην πιο κερδοφόρα ταινία της καριέρας της «Maleficent», είναι μερικοί από τους σημαντικότερους, για αυτήν, σταθμούς της χρονιάς που φεύγει.


Ωστόσο, όπως φαίνεται καμία από αυτές δεν είναι πρώτη σε σπουδαιότητα για αυτήν, αφού την κορυφή κατακτά η προσωπική της ζωή και η στιγμή που έγινε και επισήμως κυρία Pitt. Σε συνέντευξη που έδωσε, η διάσημη ηθοποιός αναφέρει πως η χρονιά αυτή ήταν για την ίδια εκπληκτική, ενώ συνεχίζει αναφέροντας τα σημαντικότερα γεγονότα, με πρώτο φυσικά το γάμο της. «Παντρεύτηκα τον έρωτά μου, ο γιος μου μπήκε στην εφηβεία και δημιούργησα την ταινία Unbroken» σχολίασε η σταρ, δείχνοντας με τις δηλώσεις της πως προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της και μόνο.


Πάντως, όσο καλό κι αν φάνηκε να ήταν το 2014 για τη σταρ, στο τελείωμά του δείχνει να της... καταστρέφεται κάπως η σειρά των καλών αυτών γεγονότων, αφού από τη μια αποκαλύφθηκαν οι συκοφαντίες μεγαλοστελεχών της Sony προς το πρόσωπό της, ενώ από την άλλη τις μέρες αυτές, δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στα προγραμματισμένα events για την προώθηση του Unbroken, καθώς έχει προσβληθεί από ανεμοβλογιά. Ευχόμαστε τα πράγματα να φτιάξουν και πάλι για αυτήν, και η επόμενη χρονιά να την καλωσορίσει με τον ίδιο καλό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Πασίγνωστος σταρ εξομολογείται πως έγινε αλκοολικός λόγω δημοσιότητας

Έκτακτο!Ο πρίγκιπας George ποζάρει άνετος στο παλάτι & είναι το ωραιότερο μωρό του κόσμου!