Tόνυ Άντονυ: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Tόνυ Άντονυ: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Ο ηθοποιός άφησε χθες την τελευταία του πνοή

Στα 66 του χρόνια δεν κατάφερε να κερδίσει την σκληρή μάχη που έδινε εδώ και καιρό ο Τόνυ Άντονυ με τον καρκίνο, και άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ. Ο αγώνας που έδινε τον τελευταίο καιρό με την αδυσώπητη ασθένεια τον είχε εξαντλήσει τόσο σωματικά, όσο και οικονομικά, αφού αναγκάστηκε να πουλήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του προκειμένου να σωθεί, όμως η υπόθεσή του δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος.


Ο αγαπητός ηθοποιός, γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1948 στην Αθήνα, ενώ το πραγματικό του όνομα ήταν Αντώνης Κόνιαρης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο σε εκκλησία του Αιγάλεω και στη συνέχεια οι οικείοι του θα πραγματοποιήσουν την τελευταία του επιθυμία, που ήταν να αποτεφρωθεί ύστερα από τον θάνατό του.


Ο ηθοποιός μπορεί να είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια από το τηλεοπτικό προσκήνιο, ωστόσο οι συμμετοχές του σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της δεκαετίας του '80 έχουν μείνει χαραγμένες στις μνήμες μας, ενώ μέχρι πρόσφατα δεν είχε σταματήσει την ενεργή συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις.