Διάσημη τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Γωγώ Φούντα
Διάσημη τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αφόρητους πόνους στο στομάχι

Δεν ξέρουμε αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς, αλλά τον τελευταίο καιρό, ακούμε τόσα άσχημα νέα, που ειλικρινά έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε τι στο καλό μπορεί να φταίει, εκτός βέβαια από τα άστρα, που πάντοτε ένα μικρό φταίξιμο το έχουν! Διότι δεν είναι δυνατόν, αρκετοί από τους celebrities που αγαπάμε και θαυμάζουμε, να νοσηλεύονται και γενικότερα να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα ο ένας μετά τον άλλο. Εξαιρούμε όλους εμάς τους κοινούς θνητούς που απλά τα προβλήματά μας παραμένουν άγνωστα.

Τελευταίο κρούσμα, και αρκετά σοβαρό δυστυχώς, είναι η ξαφνική αδιαθεσία της Mel B σε συνέντευξη Τύπου για το X Factor στο οποίο και είναι κριτής. Σύμφωνα λοιπόν με τα άτομα που ήταν μπροστά, η διάσημη τραγουδίστρια ένιωσε εντελώς ξαφνικά φρικτό πόνο στο στομάχι, με αποτέλεσμα να κληθεί αμέσως ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια, και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση, οι πληροφορίες λένε ότι υπεβλήθη σε εξετάσεις προκειμένου να γίνει διάγνωση και να μπορέσουν οι γιατροί να ανακοινώσουν την αιτία της έντονης αδιαθεσίας της. Η κατάσταση της star παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές του X Factor εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την υγεία της.

Από την άλλη, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, μιας και η μητέρα της Mel B Andrea Brown, με την οποία δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις, έγραψε στο Twitter ότι δεν υπάρχει κανένας να την ενημερώσει τι κάνει το παιδί της, με την απάντηση να έρχεται λίγο μετά από φιλικό πρόσωπο της τραγουδίστριας, ότι προσπάθησαν να την ειδοποιήσουν και εκείνη απλά δε σήκωνε το τηλέφωνο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια είναι τόσο αδύναμη, που λογικά δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ελπίζουμε να γίνει σύντομα καλά. Περαστικά.

Όσα ευχόμαστε να μην είχαμε δει το 2014: Γιατί και η showbiz έχει τις κακές στιγμές της!

Κim Kardashian- Pippa Middleton: Ανταλλάσσουν κομπλιμέντα... οπισθίων!

Έκτακτο!Ο πρίγκιπας George ποζάρει άνετος στο παλάτι & είναι το ωραιότερο μωρό του κόσμου!

Πασίγνωστος σταρ εξομολογείται πως έγινε αλκοολικός λόγω δημοσιότητας