«Θα πέθαινα εκεί πάνω»: Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας πριν γίνει ρόμπα πάνω στη σκηνή

«Θα πέθαινα εκεί πάνω»: Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας πριν γίνει ρόμπα πάνω στη σκηνή

Έχουμε και το video!

Να υποθέσουμε πως την μάτιασαν ή πως η Ariana Grande με το τακούνι 12 πόντων (τουλάχιστον) που φοράει δεν μπορεί να ισορροπήσει εύκολα πάνω στη σκηνή; Μάλλον και τα δύο!

Μετά το διάσημο πλέον σκηνικό στην πασαρέλα του show της Victoria's Secret, όπου χτύπησε σε φτερό "αγγέλου" η μικροκαμωμένη ανερχόμενη star είχε ακόμα ένα παρολίγον ατύχημα πάνω στην σκηνή.

Στην πολυαναμενόμενη παρουσία της στη συναυλία του Z100's Jingle Ball η star ερμηνεύοντας το Love Me Harder έχασε την ισορροπία της και στραβοπάτησε σε σημείο που το κοινό ήταν σίγουρο πως θα την έβλεπε και να πέφτει.

Η φετινή υποψήφια για Γκράμι αφού κατάλαβε πως το κοινό την είχε δει είπε από το μικρόφωνο... "παραλίγο να πεθάνω εκεί πάνω". Σαν πραγματική επαγγελματίας, όμως, που είναι μπορεί να έχασε λίγο τον ρυθμό γρήγορα τον ξαναβρήκε και συνέχισε να ερμηνεύει ανενόχλητη τις επιτυχίες της.

Η είδηση για το στραβοπάτημα έρχεται λίγες μέρες αφού είδε το φως της δημοσιότητας η περίεργη απαίτησή της να την περιφέρει στην αγκαλιά του στα παρασκήνια ο σωματοφύλακάς της γιατί δεν θέλει να περπατάει στιγμή! Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί το αποφεύγει το περπάτημα...

Δείτε το video με την παρ' ολίγον τούμπα της.

Διαβάστε ακόμη:

Όσα ευχόμαστε να μην είχαμε δει το 2014: Γιατί και η showbiz έχει τις κακές στιγμές της!