Flashback wedding: Οι 10 πιο hot celebrity γάμοι του 2014!

Flashback wedding: Οι 10 πιο hot celebrity γάμοι του 2014!

Αναδρομή στους πιο τρανταχτούς celebrities γάμους της χρονιάς

Τελευταία ημέρα του 2014 και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσεις τη χρονιά με αναδρομή στις πιο γλυκές στιγμές των stars του Hollywood. Και μιλώντας για γλυκές στιγμές, εννοούμε φυσικά τις ημέρες των γάμων τους. Ποιοι αστέρες, celebrities και tv stars ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το έτος που αποχαιρετάμε σε λίγες ώρες;


Ξεχωρίσαμε για εσάς τους 10 top γάμους της χρονιάς. Πάμε να τους δούμε έναν-έναν:


1. Angelina Jolie-Brad Pitt

Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Wedding-Photo


Αυτόν το γάμο τον περιμέναμε πολλά χρόνια. Επιτέλους, το αγαπημένο ζευγάρι μας έκανε τη χάρη και ανέβηκαν χεράκι-χεράκι τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Jolie έγραψε ιστορία με το πέπλο της το οποίο ήταν ζωγραφισμένο από τα ίδια της τα παιδάκια!

2. George Clooney-Amal Alamuddin

7george2


Ο γάμος αυτός συζητήθηκε όσο κανείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε τη Βενετία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 27 Σεπτέμβρη. Η κομψότητα στο μεγαλείο της. Τους αγαπάμε!

3. Kim Kardashian-Kanye West

3kimMain


Πρώτα ήρθε η κορούλα τους North και μετά ο γάμος. Kim και Kanye παντρεύτηκαν στη Φλωρεντία τον περασμένο Μάιο. Η Kim ήταν ομολογουμένως απαστράπτουσα μέσα στο Givenchy νυφικό της.


4. Leighton Meester και Adam Brody

4


Το όμορφο ζευγάρι μας την έσκασε, μιας και ο γάμος του ήταν κρυφός. Κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι και έτσι έζησαν όπως εκείνη ήθελαν τη μεγάλη αυτή ημέρα. Ο περασμένος Φεβρουάριος ήταν αναμφίβολα ο... μήνας τους!


5. Solange Knowles και Alan Ferguson

5pic-5-2


Αναμφίβολα ο πιο εκκεντρικός γάμος της χρονιάς. Η αδερφής της Beyonce, Solange, παντρεύτηκε τον σύντροφό της στη Νέα Ορλεάνη. Αξέχαστα μας έμειναν τα outfits της stylish νύφης, αλλά και οι φωτογραφίες της με την Queen Bey.

6. Olivia Palermo και Johannes Huebl

6palermo

Και ναι, αυτό ήταν το πιο όμορφο και elegant ζευγάρι της χρονιάς. Η fashionista Olivia Palermo παντρεύτηκε τον Johannes Huebl στις 29 Ιουνίου και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Μα πόσο ταιριάζουν αυτά τα παιδιά. Πόση ομορφιά μέσα σε μία μόλις φωτογραφία;

7. Behati Prinsloo και Adam Levine

9


Στις 19 Ιουλίου, ο frontman των Maroon 5 παντρεύτηκε το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret στο Μεξικό. Φωτογραφίες δεν έχουν διαρρεύσει, όμως ξέρουμε πως η sexy νύφη φόρεσε custom made νυφικό του οίκου Marchesa.


8. Scarlett Johansson και Romain Dauriac

10


Και ναι! Η αγαπημένη μας ηθοποιός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Οκτώβρη. Αν περιμένετε να δείτε φωτογραφία με τη Scarlett νυφούλα θα σας απογοητεύσουμε, μιας και ο γάμος ήταν μυστικός. Damn!


9. Jessica Simpson και Eric Johnson

jessica simpson wedding 070914


Η ευτυχία της όμορφης Jessica ολοκληρώθηκε στις 5 Ιούλη, όποτε και παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Johnson. Η νύφη έλαμπε μέσα στο custom made Carolina Herrera νυφικό της και φυσικά τα φλας πήραν φωτιά.


10. Poppy Delevingne και James Cook

wenn21360441


Το πετυχημένο μοντέλο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Μαρόκο. Το απίστευτο custom made Emilio Pucci νυφικό της μας έκλεψε την καρδιά. Μια πραγματική πριγκίπισσα!

Άντε και στα δικά σας! Καλή χρονιά να έχουμε, γεμάτη υγεία και αγάπη!