To instagram τους πήρε «φωτιά»: Ποιοι σταρ κέρδισαν τα... likes μας για το 2014

Ερμιόνη Σαρρή
To instagram τους πήρε «φωτιά»: Ποιοι σταρ κέρδισαν τα... likes μας για το 2014

Δείτε τις φωτογραφίες που σάρωσαν στο διαδίκτυο

Instagram, η συνήθεια που έγινε λατρεία. Τα φίλτρα του δεν έχουν αφήσει κάνεναν αδιάφορο και οι διάσημοι φίλοι μας του έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία. Μοιράζονται μαζί μας στιγμές από την προσωπική τους ζωή και μας αφήνουν για λίγο να ξετρυπώσουμε στα σπίτια τους. Ποιες όμως τελικά «μίλησαν» στην... καρδιά μας; Δείτε τις:

Kim Kardashian: Μία από τις λίγες φορές που δεν προκάλεσε για τα οπίσθιά της ήταν αυτή.Μία άκρως τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της με τον Kanye West ανέβασε η Kim Kardashian και τα like πήραν φωτιά. Η πρώτη κυρία του instagram έγινε και με μεγάλη διαφορά.

1

Justin Bieber: Μπορεί αυτός ο έρωτας να μην υπάρχει πια, αλλά Justin Bieber και Selena Gomez κέρδισαν 1.900.000 καρδούλες από τους θαυμαστές τους. Η φωτογραφία ανέβηκε λίγους μήνες πριν από τον οριστικό τους χωρισμό, αλλά ο έρωτας αυτός δεν κατάφερε να σωθεί.

2

Ariana Grande: Στιγμές απόλυτου γλεντιού μοιράστηκε με τους social media φίλους της(και με τη φίλη της Miley Cyrus) η ποπ σταρ και δεν κέρδισε ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 1.800.000 likes. Εντάξει να πούμε κιόλας την αλήθεια, η Miley έχει κοινό από πίσω που πάντα αναμένει να ακούσει τα τερτίπια της.

3

Justin Bieber: Ο έρωτας αυτός κερδίζει άλλη μία θέση στο top 10 του Instagram, αλλά αυτή τη φορά η φωτογραφία είναι ακόμα πιο τρυφερή. Αγαπάω τον τρόπο που με κοιτάς έγραψε ο τραγουδιστής( για την Selena Gomez πήγαινε το σχόλιο) και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Μωρέ μήπως να τα ξαναέβρισκαν αυτοί οι δύο;

4

Ariana Grande: Όλοι μας ένα duck face το έχουμε κάνει σε μία φωτογραφία, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην άρεσε σε 1.700.000 διαδικτυακούς μας φίλους (δεν έχουμε και τόσους άλλωστε). Με τέτοιο καταπληκτικό βάψιμο βέβαια, και εμείς θα της δείχναμε την αγάπη μας.

5

Neymar: Ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πόζαρε μαζί με το γιο του και με αυτό τον τρόπο κατέκτησε την έκτη θέση στο instagram για φέτος. Ομολογουμένως, ο μικρός είναι τρελό τυπάκι και θα κάνει πολλά κορίτσια να καρδιοχτυπούν στο πέρασμά του.

6

Harry Styles: Μία του οικογενειακή στιγμή σκέφτηκε να μοιραστεί ο τραγουδιστής και φυσικά οι θαυμαστές του δεν τον απογοήτευσαν(1.600.000 likes). Μας σύστησε την αδερφή του κατά την ημέρα της ορκωμοσίας της και κανείς δεν το άφησε ασχολίαστο.

7

Beyoncè: Η γιορτή του Haloween για την τραγουδίστρια και τη μικρή της κόρη Blue Ivy έμεινε αξέχαστη. Σε Michael Jackson ντύθηκε η δίχρονη και η μαμά της σε Janet. Αναμφισβήτητα, ήταν καταπληκτικές.

8

Beyoncè: Αυτή τη φορά όμως κατέκτησε το app μαζί με τον σύζυγό της Jay Z και τη Mona Lisa. Επισκέφτηκαν το Παρίσι και σκέφτηκαν να ποζάρουν μπροστά από τον πιο πολυσυζητημένο πίνακα όλων των εποχών. Έχουν μετρήσει πάνω από 1.500.000 likes και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

9

Kendall Jenner: Εννοείται πως δεν επιτρεπόταν να λείπει από αυτή τη λίστα. Το νέο αυτό μοντέλο συζητήθηκε πολύ τη χρονιά αυτή και με μία της selfie μας υπενθύμισε για ακόμη μία φορά ότι το αξίζει. Του χρόνου φανταζόμαστε πως θα κατακτήσει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις. Λέτε να κινδυνεύσει ο τίλος της Kim;

10

Διαβάστε ακόμα:

«Zω για εσένα»: Η συγκινητική φωτογραφία της διάσημης μαμάς με τον ενός έτους γιο της

Μαμά και κόρη γίνονται... τάρανδοι: Μα πόσο ίδιες