Τους googlάραμε... και βγήκαν νικητές για το 2014: Δείτε ποιοι είναι!

Ερμιόνη Σαρρή
Τους googlάραμε... και βγήκαν νικητές για το  2014: Δείτε ποιοι είναι!

Εσείς άραγε τους αναζητήσατε;

Η μέρα μας ξεκινάει με ένα γρήγορο σερφάρισμα στο διαδίκτυο και ολοκληρώνεται τις περισσότερες φορές με ένα ακόμα. Γενικότερα αποτελεί τον ποιο εύκολο τρόπο να μαθαίνουμε τα νέα γνωστών και μη, αλλά και να βρίσκουμε ό,τι πληροφορία θέλουμε στο λεπτό.

Το google ανακοίνωσε ποιους διάσημους φίλους μας αναζητήσαμε περισσότερο για το 2014 και το Ε!online τους δημοσιοποίησε. Ομολογούμε, ότι μερικά ονόματα δε μας εξέπληξαν και πολύ. Άλλοι προκάλεσαν με τα τερτίπια τους, άλλοι με τους παθιασμένους τους έρωτες και γενικά δεν άφησαν εξώφυλλο για εξώφυλλο που να μην φωτογραφηθούν . Τι να κάνουμε και εμείς, μπήκαμε στον πειρασμό και τους googl-άραμε. Διαβάστε τους και καμαρώστε τους:

1. Jennifer Lawrence: Χώρισε, πρωταγωνίστησε σε μία αρκετά επιτυχημένη ταινία και κατηγορήθηκε για την άσχημη... αναπνοή της.

2. Kim Kardashian: Χωρίς υπερβολές, την περιμέναμε στην πρώτη θέση. Αναμφισβήτητα ήταν το κορίτσι της χρονιάς με μεγαλύτερο θέμα συζήτησης τα οπίσθιά της που βγήκαν στη φόρα. Πολλές φορές ακόμη απασχόλησε τα social media με τις κινήσεις της, τη ζωή της, την κόρη της North και τη συζυγική της ζωή. Περιμένουμε πως και πως τι εκπλήξεις θα μας φέρει το 2015 η Kim.

3. Julie Gayet: Η περιβόητη ερωμένη του Francois Hollande χτύπησε κόκκινο στην αναζήτηση. Το αμύθητο ποσό της αποζημίωσής της δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

4. Tracy Morgan: Δυστυχώς δε μας απασχόλησε και για πολύ καλό σκοπό, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία του.

5. Rene Zellweger: Έγινε χαμός με αλλαγμένη της εξωτερική εμφάνιση και φυσικά το μυαλό όλως πήγε στις πλαστικές. Σχεδόν αγνώριστη.

6. Jared Leto: Επιτυχημένος ηθοποιός και πολλοί μίλησαν για ένα μεγάλο έρωτα μεταξύ αυτού και της Taylor Swift. Τις τελευταίες μέρες φήμες τον θέλουν να είναι ο επόμενος κινηματογραφικός Τζόκερ.

7. Lorde: Το μουσικό φαινόμενο της Νέας Ζηλανδίας κατέκτησε τις καρδιές του μουσικού κοινού με τη φωνή και τα τραγούδια της.

8. Matthew McConaughey: Πετυχημένος ηθοποιός που δεν αφήνει καμία γυναίκα ασυγκίνητη στο πέρασμά του.

9. Amal Alamuddin: Μα πως μπορούσε να λείπει η κυρία Clooney από τη λίστα αυτή, αφού αυτή τη χρονιά κατάφερε να βγάλει από την εργένικη ζωή τον πιο φανατικό της. Μπράβο της!

10. Donald Sterling: Η κόντρα του με το NBA έχει στιγματίσει τους φανατικούς και μη των γηπέδων, αλλά και τα ρατσίστικά του σχόλια δεν έμειναν κρυφά το 2014.

Διαβάστε ακόμα:

Angelina Jolie - Brad Pitt: Η αποκάλυψη της κόρης τους Shiloh που μας άφησε άφωνους!

Την τσακώσαμε: Super καλλίγραμμη σταρ τρώει και με το παραπάνω

Μα τι έρωτας πια! Διάσημο ζευγάρι δε σταματάει να προκαλεί με τα δημόσια φιλιά του