Διάσημη τραγουδίστρια κατέρρευσε επί σκηνής: Τα κλάματα και οι οδυρμοί

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημη τραγουδίστρια κατέρρευσε επί σκηνής: Τα κλάματα και οι οδυρμοί

Ο διασυρμός της δεν έχει... σταματημό

2014 θα ακούει η διάσημη τραγουδίστρια και θα βάζει τις φωνές, αφού ομολογουμένως αυτή η χρονιά δεν ήταν και από τις καλύτερές της. Αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και είμαστε σίγουροι, πως εύχεται να φύγει και να μην ξανάρθει η χρονιά αυτή.


Η Mariah Carey δε διανύει και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Ο χωρισμός της από τον Nick Cannon και οι διάφορες φήμες περί απιστίας του, την έχουν κάνει ένα... κινούμενο κουρέλι, αλλά καλώς ή κακώς όταν είσαι επαγγελματίας, τα προσωπικά δεν θα πρέπει να επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου. Κάτι που στην περίπτωση της Carey, δεν ισχύει. Έχει φορτιστεί συναισθηματικά και δεν μπορεί να ελέγξει(δυστυχώς) τον εαυτό της.


Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την αποτυχημένη της εμφάνιση στο Rockefeller Center και η Carey... ξαναχτύπησε. Βλέπετε το «All I Want for Christmas Is You» είναι το all time classic τραγούδι αυτών των ημερών και η μία πρόσκληση έρχεται πίσω από την άλλη. Αυτή τη φορά όμως το ρεσιτάλ... ξεσπάσματος ήρθε με το τραγούδι «Hero». Οι αναμνήσεις έκαναν βόλτα στο μυαλό της και η ίδια έβαλε τα κλάματα. Μετά έχασε το ένα της παπούτσι και γενικώς δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν.Δεν αμφιβάλλουμε, πως ένας χωρισμός είναι επώδυνος, αλλά και αυτή πρέπει να... συνέλθει. Πόσο δηλαδή να αντέξει το κοινό να τη βλέπει σε τέτοια κατάσταση. Μην ξεχνάτε, ότι ο στόχος ενός τραγουδιστή είναι να μας διασκεδάζει και όχι να μας ρίχνει στα πατώματα.

carey


Σας έχουμε και το βίντεο... για να μη μας λέτε και υπερβολικούς!

Διαβάστε ακόμα:

Είναι όντως η Britney Spears; Μήπως το photoshop έκανε και πάλι το... θαύμα του;

Η Beyoncé την πάτησε για τα καλά: Αυτά μάλλον θα είναι τα χειρότερα Χριστούγεννά της

Ακύρωσαν την έκδοση διαζυγίου: Ποιο διάσημο ζευγάρι «έσωσε» το γάμο του;