Aπίστευτο! Ποια star ανακρίθηκε στο αεροδρόμιο γιατί τα χέρια της ήταν πολύ ενυδατωμένα;

Aπίστευτο! Ποια star ανακρίθηκε στο αεροδρόμιο γιατί τα χέρια της ήταν πολύ ενυδατωμένα;

Απαγορεύτηκαν τα beauté στην Αμερική;

24114D8700000578-0-image-m-6 1418780511193

Ποιος εμποδίζει την ενυδάτωση μας που όλες ξέρουμε πόσο σημαντική είναι μετά από κάποια ηλικία; Οι φύλακες των αμερικανικών συνόρων! Με μεγάλη μας έκπληξη μάθαμε την πιο περίεργη είδηση της showbiz, που ποτέ μα ποτέ, δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να γράψουμε!

Η θρυλική ηθοποιός Joan Collins βρέθηκε σε αίθουσα ανάκρισης από τα όργανα της τάξης σε κάποιο σημείο των αμερικανικών συνόρων και ο λόγος είναι ότι πιο τρελό έχετε ακούσει.
Τα δάχτυλά της ήταν υπερβολικά ενυδατωμένα από κρέμα χεριών που το σκάνερ του αεροδρομίου δεν μπορούσε να διαβάσει τα αποτυπώματά της!


Η 81χρονη πρωταγωνίστρια της Δυναστείας, που είναι γνωστή για την αγάπη της για τον καλλωπισμό, δήλωσε μετά το περιστατικό πως αισθάνθηκε σαν εγκληματίας με τα... λιπαρά της δάχτυλα! Στην Αμερική οι τουρίστες που εισέρχονται σε αμερικανικό έδαφος πρέπει να περνούν από scan ματιών και δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
Οι κρέμες, όμως, δυσκολεύουν τις βιομετρικές πληροφορίες και το αποτέλεσμα είναι να απαγορεύεται η είσοδος.
Η star δήλωσε πως παρά το γεγονός πως ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνα αύτη ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε δυσκολίες με την είσοδό της στη χώρα.

"Όταν κάνω μεγάλα ταξίδια βάζω ενυδατική στα χέρια μου και προφανώς αυτό δεν άρεσε στο σκάνερ του αεροδρομίου. Στην αρχή που απαγορεύτηκε η είσοδος. Πολλοί από την ασφάλεια ήρθαν να μου μιλήσουν όταν με έβαλαν να περιμένω μαζί με άλλους τουρίστες. Σκάναραν το διαβατήριο μου ξανά και ξανά μάλλον γιατί θεώρησαν πως είμαι μετανάστης που ήθελε να μπει παράνομα στη χώρα.! Είχε πολύ πλάκα αν σκεφτείς ότι ερχόμουν από 10 ώρες πτήσης από το Heathrow του Λονδίνου και όλα αυτά γιατί βάζω ενυδατική".

Δηλώνουμε λάτρεις του καλλωπισμού κύριε Πρόεδρε!


Διαβάστε ακόμη:

Διαλύεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του 2014; Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;

Διάσημη τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση