Τι έλεγε η Aniston για το Brad μία μέρα πριν τον γνωρίσει;Το πρώτο της «αγόρι» αποκαλύπτει

Γωγώ Φούντα
Τι έλεγε η Aniston για το Brad μία μέρα πριν τον γνωρίσει;Το πρώτο της «αγόρι» αποκαλύπτει

Πώς ήταν η 20χρονη τότε Jennifer;

Ξέρετε τώρα τα γνωστά: Όταν κάποιος γίνει πολύ διάσημος και είναι και πολύ πλούσιος και ταλαντούχος και όμορφος όλοι σκαλίζουν το παρελθόν του για να βγάλουν λαβράκι! Και ξέρετε κάτι; Τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν, μιας και όσο να πεις, οι stars εκτός από συναρπαστικό παρών και μέλλον, έχουν σχεδόν πάντα και εντυπωσιακό παρελθόν. Όπως ακριβώς και η Jennifer Aniston, της οποίας ο κολλητός φίλος ο οποίος την καθοδήγησε όταν πήγε στο Hollywood, 20 χρονών κορίτσι, βγήκε και είπε κάποια αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο Εric Reynolds λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει για την προστατευομένη του Jennifer, την οποία ανέλαβε όταν εκείνη πάτησε το πόδι της στο Los Angeles, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο. Ο 29χρονος τότε Eric λοιπόν, ήταν το ραντεβού της φιλόδοξης νεαράς, και μιας και είχε κάποιες γνωριμίες, είχε αναλάβει να τη συστήσει σε αυτούς που έπρεπε. Ο Eric, με τον οποίο η Aniston γνωριζόταν από παιδιά, μιας και οι μαμάδες τους ήταν κολλητές, περιγράφει τη star ως ένα φιλόδοξο και πολύ αστείο κορίτσι το οποίο έφτιαχνε τη διάθεση των γύρω της.

Εκτός βέβαια από φύλακας άγγελος της Jennifer ο Eric ήταν και ο έμπιστός της, μιας και ήταν από τους πρώτους που είχε μάθει για την επικείμενη γνωριμία της με τον Brad Pitt: «Moυ το ανακοίνωσε η μητέρα της εμένα και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα, κάτι που δεν είχε κάνει ούτε εκείνη ούτε η ίδια η Jen. Βέβαια, ήταν πολύ πριν βγουν το πρώτο τους ραντεβού, όταν απλά είχαν έρθει σε επαφή οι αντζέντηδές τους».

Μάλλον η Aniston είχε προαίσθημα για το τι θα επακολουθούσε κάποια χρόνια μετά.

Διαβάστε ακόμη:

Η δήλωση της Alexa Chung μας έκανε να την αντιπαθήσουμε και... το ίδιο θα κάνετε κι εσείς

Εκπληκτική αλλαγή: Διάσημη τραγουδίστρια έχασε 36 (!) κιλά και απέκτησε... κορμάρα