Kate Hudson: H μεγαλύτερη «αντροτραγανίστρα» του Hollywood και με... αποδείξεις!

Γωγώ Φούντα
Kate Hudson: H μεγαλύτερη «αντροτραγανίστρα» του Hollywood και με... αποδείξεις!

Μα τι στο καλό κάνει στους άντρες η διάσημη ηθοποιός;

Έχετε καιρό να κάνετε σχέση και σας έχει φάει η μοναξιά; Νιώθετε πως ήρθε πια το πλήρωμα του χρόνου να βρείτε κι εσείς έναν άνθρωπο και τελοσπάντων να γίνετε μάνα; Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνετε λάθος ενώ υπάρχουν κάποιες γυναίκες οι οποίες μόλις βγουν από μία σχέση μπαίνουν αυτομάτως σε άλλη;

Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε, συμβουλές γι' αυτό δεν υπάρχουν, είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να παρατηρήσετε και να μελετήσετε τη συμπεριφορά και τον τρόπο των... χαρισματικών αυτών γυναικών και να δείτε τελοσπάντων την μέθοδο που χρησιμοποιούν για να «σκαλώνουν», που λένε και οι νέοι, του άντρες.

Ένα θα σας πούμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Αν θέλετε να γίνετε master του είδους μελετήστε την Kate Hudson η οποία είναι μανούλα στο να ξελογιάζει άντρες. Δεν ξέρουμε πώς το κάνει, ειλικρινά, αλλά είναι από τις ελάχιστες stars, η οποία δεν έχει μείνει ποτέ, μα ποτέ μόνη της, και πάντα είναι αυτή που παρατάει τους άντρες, μιας και πάντα έχει βρει ή έχει σκεφτεί, για να μην κατηγορηθούμε και για λασπολογία, τον επόμενο.

Θα μας πείτε τώρα, είναι νέα, διάσημη και ωραία, άρα γιατί να μείνει μόνη της; Και θα σας απαντήσουμε, ότι υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες με τα χαρακτηριστικά αυτά εκεί έξω, αλλά όχι την άνεση και το ταλέντο της Kate. Διότι είναι σχεδόν απίστευτο, το ότι χώρισε με τον Matt Bellamy, και ήδη έχει βρει νέο αγαπημένο, και μάλιστα 29χρονο και χορευτή! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι ότι το διάσημο ζεύγος ανακοίνωσε το χωρισμό του μόλις... 1 εβδομάδα πριν, ενώ η Kate είχε ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις με τον νεαρό Derek Hough.

Δεν ξέρουμε αν όντως όλα αυτά είναι φυσιολογικά ή όχι, αλλά η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο Kate Hudson μας έχει πραγματικά εντυπωσιάσει. Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς, ότι άλλες εξίσου διάσημες και πιο... πετυχημένες ηθοποιοί, ακόμα βασανίζονται από άντρες που τις εκμεταλλεύονται και τις πετάνε σαν στιμμένες λεμονόκουπες-βλέπε Cameron Diaz-!

E λοιπόν θα το βροντοφωνάξουμε: Η Kate είναι η μεγαλύτερη αντροτραγανίστρα του Hollywood!

Διαβάστε ακόμη:

Αντέχετε να δείτε τον άντρα που έδωσε 150.000 λίρες σε πλαστικές για να μοιάσει στην Kim;

Η Angelina Jolie αποκαλύπτει το πιο «αθώο» μυστικό της

Χώρισε και έλαμψε το πρόσωπό του: Η «αλλαγή» του star που σχολιάστηκε έντονα

H ώρα της εκδίκησης: H Lawrence περνά στην αντεπίθεση και τα φτιάχνει με νεαρό star!