Nicki Minaj: Κερδίζει επάξια τον τίτλο της γκαντεμιάς για το 2014

Ερμιόνη Σαρρή
Nicki Minaj: Κερδίζει επάξια τον τίτλο της γκαντεμιάς για το 2014

Δείτε τι έπαθε... άθελά της αυτή τη φορά

Αποτελεί το φόβο και τον τρόμο για την Kim Kardashian καθώς τα οπίσθια τους είναι άξιοι ανταγωνιστές. Από την άλλη η Nicki Minaj δε χάνει στιγμή που να μην προκαλεί και από ότι έχουμε καταλάβει η ίντριγκα την εξιτάρει λίγο.


Νέα εμφάνιση έκανε η σέξι τραγουδίστρια στην εκπομπή του Andy Cohen και ενώ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να μείνει σοβαρή ( που λέει ο λόγος), ατύχησε. Εκεί που τα έλεγαν και οι δυο τους και ήταν πολύ εύθυμοι, λικνίστηκε λίγο το κορίτσι και τσουπ το στήθος της ... βγήκε και πάλι στη φόρα. Όχι, ότι το είχε κρύψει και πολύ καλά, αλλά όσο ναι δεν το είχε και προγραμματισμένο.


Έχει κάνει και κάνει εμφανίσεις προκλητικές, αλλά αυτή είναι μοναδική, αφού το στήθος της έκανε την εμφάνιση του χωρίς να πάρει την... άδειά της. Εντάξει βέβαια μην περιμένετε πως ντράπηκε ή κοκκίνισε, απλά λόγος να γίνεται. O Andy Cohen πάντως κάτι παραπάνω ήξερε, αφού την ώρα που την αποδεχόταν χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη μέρα ως την καλύτερη της χρονιάς.

stithos

Τα καλύτερα νούμερα της χρονιάς για αυτόν, η πιο άτυχη εμφάνιση για τη Nicki. Ποιος ξέρει βέβαια μένουν ακόμη 12 ημέρες για να αλλάξει ο χρονιά και μπορεί να μας ετοιμάζει και καμία νέα έκπληξη το κορίτσι.

Stay tuned...

Διαβάστε ακόμα:

Η Jennifer Aniston μιλάει για το πρόβλημα υγεία της: Τι της συμβαίνει;

Πήρε το διαζύγιο... βαριά:Χώρισε έπειτα από 17 χρόνια γάμου, και βρήκε ήδη αντικαταστάτρια

Και ιδού η απόδειξη: Tο νέο hot ζευγάρι του Hollywood παραδέχεται τη σχέση του!