North West: Δε φαντάζεστε πόσο κόστισε το φετινό δώρο Χριστουγέννων της

Ερμιόνη Σαρρή
North West: Δε φαντάζεστε πόσο κόστισε το φετινό δώρο Χριστουγέννων της

Και η υπερβολή έχει τα όριά της...

Είναι 18 μηνών και ήδη έχετε ακούσει πολλά για τον τρόπο ζωής. Η North West έχει τη γκαρνταρόμπα που οι μισές από εμάς θα θέλαμε και από τις πρώτες ημέρες της ζωής της φωτογραφίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί(άθελά της βέβαια). Οι γονείς της της παρέχουν τα πάντα κάτι που πολλές φορές αγγίζει τα όρια της υπερβολής.


Από τους πρώτους μήνες της ζωής της φοράει διαμαντένια σκουλαρίκια και έχει τη δική της... προστασία. Ντύνεται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ο μπαμπάς της Kanye West κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να της βρει το φετινό δώρο του Άγιου Βασίλη. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε λίγο, αλλά με 74 χιλιάδες δολάρια την έκανε τη δουλίτσα του. Πρώτα από όλα της αγόρασε μία διαμαντένια τιάρα (αφού η Nori είναι η πριγκίπισσά του) που κόστισε πάνω κάτω τα ¾ του όλου ποσού .Για να μην φανεί και τσιγκούνης όμως,της πήρε και ένα παιχνιδάκι περίπου 12 χιλιάδες δολάρια. Αντίκα βέβαια, να τα λέμε αυτά. Τα δυο της μάτια σαν κοιτά... το χρήμα δεν το υπολογίζει αυτός ο χαζομπαμπάς.


Και η αγαπημένη του Kim όμως δε θα μείνει παραπονεμένη, αφού σε λίγες μέρες ο αντρούλης της θα της γεμίσει την γκαρνταρόμπα της με ρούχα επώνυμων σχεδιαστών, κοσμήματα, τσάντες και ό,τι άλλο χρειάζεται μία γυναίκα. Αν τόλμαγε, ας την ξεχνούσε.


Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς 18 μηνών άντε να είχαμε πάρει για δώρο κανένα παπουτσάκι ή κανένα φυλαχτό της γιαγιάς για να τη θυμόμαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Η Jennifer Aniston μιλάει για το πρόβλημα υγείας της: Τι της συμβαίνει;

Nicki Minaj: Κερδίζει επάξια τον τίτλο της γκαντεμιάς για το 2014