Το δράμα της Rihanna: Tι είναι αυτό που βασανίζει τη διάσημη τραγουδίστρια εδώ και χρόνια;

Γωγώ Φούντα
Το δράμα της Rihanna: Tι είναι αυτό που βασανίζει τη διάσημη τραγουδίστρια εδώ και χρόνια;

Ποιος είπε ότι επειδή είναι διάσημη δεν έχει και προβλήματα;

Όλοι ανεξαιρέτως θαυμάσαμε την Rihanna και την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Diamond Ball το οποίο ήταν το πρώτο πάρτι που διοργανώθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα της star που φέρει τα ονόματα των αγαπημένων της παππούδων Clara και Lionel.

Και μη νομίζετε ότι ήταν ένα μικρό γεγονός καθώς και μόνο η παρουσία του διασημότερου ίσως άντρα του πλανήτη, ναι του Brad Pitt, ο οποίος προλόγησε την Riri αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το πόσο σημαντική και επιτυχημένη ήταν η βραδιά. Και ενώ όλα κυλούσαν υπέροχα, οι διάσημοι καλεσμένοι περνούσαν καταπληκτικά και η Rihanna φωτογραφιζόταν με την οικογένειά της, τα παρατράγουδα δεν άργησαν να έρθουν με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, Ronald.

O Ronald Fenty λοιπόν, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, ενώ η ίδια η Rihanna έχει φροντίσει αρκετές φορές να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να μπορέσει να κόψει τις καταχρήσεις. Για ακόμη μία φορά ωστόσο, ο Ronald ξέφυγε με αποτέλεσμα να πιει και δυστυχώς να εκθέσει την κόρη του, η οποία ωστόσο είχε πάρει τα μέτρα της.

Μόλις λοιπόν η μητέρα της Riri αντιλήφθηκε ότι πίνει, ενημέρωσε την κόρη της η οποία αφού έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες, ειδοποίησε τη φρουρά της να απομακρύνει τον ήδη μεθυσμένο πατέρα της, για να αποφύγει το σκάνδαλο και το ρεζιλίκι. Παρόλη την αντίσταση, ο Ronald τελικά απομακρύνθηκε, ενώ όπως δήλωσε στη συνέχεια σε αρκετούς που τον πλησίασαν, δεν κατάλαβε γιατί έγινε όλο αυτό και πως το μόνο που ήθελε ήταν να δει την κόρη του.

Όπως βλέπετε, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Jennifer Lawrence; Δείτε γιατί ο σωματοφύλακάς της κλέβει τα φλας σε κάθε εμφάνιση!

Πήρε το διαζύγιο... βαριά:Χώρισε έπειτα από 17 χρόνια γάμου, και βρήκε ήδη αντικαταστάτρια

Και ιδού η απόδειξη: Tο νέο hot ζευγάρι του Hollywood παραδέχεται τη σχέση του!

Άδοξο τέλος: Ποιο hot ζευγάρι χώρισε μετά από μόλις 6 μήνες σχέσης;

DPG Network