20 ατάκες από το Sex and the City που μας έχουν μείνει αξέχαστες!

20 ατάκες από το Sex and the City που μας έχουν μείνει αξέχαστες!

Φαν της αγαπημένης σειράς (και ταινιών) ενωθείτε

Το Sex and the City είναι ίσως η πιο αγαπημένη γυναικεία σειρά που έχει περάσει ποτέ από την τηλεόραση. Αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες έβλεπαν στις πρωταγωνίστριες της σειράς (και μετέπειτα ταινίας) τον ίδιο τους τον εαυτό. Πόσες από εμάς ταυτίστηκαν με την Carrie και το αδιέξοδό της με τους άντρες; Άλλες πόσες από εμάς έχουν κολλήματα τύπου Charlotte; Η παρέα των τεσσάρων κοριτσιών μας χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης.


Τι θα λέγατε να θυμηθούμε μερικές από τις πιο top στιγμές τους; Προφανώς και συνειδητοποιείτε πως η Samantha θα έχει ξεχωριστή θέση σε αυτό το αφιέρωμα. Αξέχαστες μας έχουν μείνει οι ξεκαρδιστικές της ατάκες που έχουν γράψει ιστορία. Πάμε να δούμε τα best quotes δια... στόματος Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda.

1. Γλυκιά μου. Ποιος ο λόγος να ζεις στα προάστια αν δεν κάνεις σεξ με τον κηπουρό; (Samantha)
2. Μου αρέσουν τα χρήματά μου εκεί ακριβώς που μπορώ να τα βλέπω. Κρεμασμένα στην ντουλάπα μου. (Carrie)
3. Ανάθεμα την ώρα που γεννήθηκες. (Charlotte στον Mr.Big)
4. Εσύ κι εγώ είμαστε σαν αυτόν τον κόκκινο τοίχο. Είναι καλή ιδέα στη θεωρία, αλλά με κάποιο τρόπο δε λειτουργεί. (Carrie)
5. Ψάχνω για αγάπη. Αληθινή αγάπη. Γελοία, άβολη, αγάπη χωρίς την οποία δεν μπορείς να ζήσεις. (Carrie)

425.satc.cast.051408


6. Ποιο είναι το μεγάλο μυστήριο; Η κλειτορίδα μου είναι, όχι η Σφίγγα. (Μiranda)
7. Λένε πως τίποτα δε διαρκεί για πάντα. Tα όνειρα αλλάζουν, οι τάσεις πάνε και έρχονται. Οι φιλίες όμως ποτέ δε βγαίνουν από την μόδα. (Carrie)
8. Νομίζω ότι έχω μονογαμία. Από εσάς την κόλλησα. (Samantha)
9. Στην τελική οι εποχές αλλάζουν, όπως και οι πόλεις! Άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και άνθρωποι φεύγουν. Αλλά είναι ανακουφιστικό να ξέρεις πως όσοι αγαπάς βρίσκονται πάντα στην καρδιά σου. Κι αν είσαι πολύ τυχερός, ένα αεροπλάνο απόσταση. (Carrie)
10. Βίασε το πρόσωπό μου. Δεν ξαναβγαίνω ποτέ ραντεβού! (Charlotte για κάποιον που την φίλησε)

o-SEX-AND-THE-CITY-570


11. Οι γυναίκες έρχονται στην Νέα Υόρκη για τα δύο L: Labels και Love. (Carrie)
12. Τα να γίνω παράνυμφος μου φαίνεται όπως εσένα το Botox. Οδυνηρό και περιττό. (Samantha)
13. Η πιο συναρπαστική, προκλητική και σημαντική σχέση από όλες, είναι αυτή με τον εαυτό μας. (Carrie)
14. Έχεις κανέναν παντελώς αδιάφορο φίλο ή κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου με το οποίο θα μπορούσα να βγω το Σάββατο; (Miranda)
15. Οι όμορφοι άνδρες δεν είναι καλοί στο κρεβάτι γιατί ποτέ δε χρειάστηκε να είναι. (Carrie)

sex-and-the-city


16. Μπορούμε να γίνουμε οι αδελφές ψυχές η μια της άλλης και να αφήσουμε τους άνδρες να είναι αυτοί οι τύποι με τους οποίους απλώς περνάμε καλά. (Charlotte)
17. Δεν μπορούσα να καταλάβω λέξη από όσα έλεγε, αλλά ένιωθα πως ήξερα όλα τα Ιταλικά που θα μου χρειάζονταν ποτέ: Dolce, Dolce, Dolce. (Carrie)
18. Αν δε μου κάνει καλό σεξ την πρώτη φορά, η ντροπή είναι δική του. Αν δεν μου κάνει καλό σεξ και τη δεύτερη, η ντροπή είναι δική μου. (Samantha)
19. Είναι δύσκολο να ζεις στα παπούτσια μιας single, γι' αυτό και χρειάζεται πού και πού να είναι ιδιαίτερα και ακριβά... για να κάνουν τη διαδρομή πιο διασκεδαστική. (Carrie)
20. Το σύμπαν μπορεί να μην παίζει πάντα δίκαια αλλά τουλάχιστον έχει... χιούμορ. (Carrie)