Oι 10 καλύτεροι του 2014: Ποιοι είναι οι stars που πραγματικά ξεχώρισαν;

Γωγώ Φούντα
Oι 10 καλύτεροι του 2014: Ποιοι είναι οι stars που πραγματικά ξεχώρισαν;

Το 2014 ήταν σίγουρα η χρονιά τους

Τα ψέματα τελείωσαν, και σε λίγες μέρες το 2014 θα αποτελεί πια παρελθόν, με το 2015 να παίρνει τη θέση του και να δημιουργεί προσδοκίες για νέες και ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις. Δεν ξέρουμε πώς ήταν για εσάς, η χρονιά αυτή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουμε πώς ήταν για μερικά πολύ διάσημα πρόσωπα, τα οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κάνουν τους πάντες να μιλούν γι' αυτούς. Ας πάμε να δούμε λοιπόν τους κορυφαίους των κορυφαίων για το 2014.

1. Kim Kardashian: Έχουμε την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια της ανήκουν σταθερά, μιας και είναι μία γυναίκα που έχει καταφέρει να γίνει superstar χωρίς κανέναν απολύτως λόγο! Ειδικά το 2014 που ήταν και η χρονιά του πολυσυζητημένου γάμου της, ήταν ίσως η κορυφαία γι' αυτή. Πώς θα της πάει άραγε το 2015;

2. Αmal Alamuddin: Όχι ότι δεν ήταν διάσημη και πριν το γάμο της με τον George Clooney, αλλά η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα της πολυσυζητημένης τελετής στη Βενετία, με έναν από τους μεγαλύτερους stars του κόσμου, ο μύθος της εκτοξεύτηκε με αποτέλεσμα να λατρεύεται πλέον με τον ίδιο τρόπο που ο κόσμος αγαπούσε την πριγκίπισσα Diana και την Kate Middleton! Ναι, ήταν σίγουρα η χρονιά της.

3. Αshton Kutcher: Η αλήθεια είναι ότι η λίστα μας κυριαρχείται από γυναίκες, αλλά δεν θα μπορούσαμε να μη βάλουμε και τον Ashton ο οποίος φέτος τα έκανε... όλα! Αρραβωνιάστηκε, έγινε πατέρας, έκανε την πολυαναμενόμενη ταινία Jobs και συνέχισε να αμοίβεται αδρά για τον ρόλο του στο Two and a Half Men. Ε θέλετε κι άλλα;

4. Jennifer Lopez: Δεν είναι μόνο ότι κυκλοφόρησε το 8ο άλμπουμ της καριέρας της και ότι παίρνει το ένα βραβείο μετά το άλλο, αλλά ότι στα 45 της-κλεισμένα- είναι κυριολεκτικά πιο σέξι από ποτέ! Ένα μπράβο να το πούμε.

5. Kate Upton: Μπορεί να μην είναι η επιτομή της καλλίγραμμης γυναίκας, και μπορεί να μην έχει αναλογίες μοντέλου, αλλά είναι αναμφισβήτητα σέξι. Παρόλα αυτά φέτος τιμήθηκε με τον τίτλο Μοντέλο της Χρονιάς και πρωταγωνίστησε και στην πρώτη της ταινία, The Other Woman. Δεν τα λες και άσχημα.

6. Κendall Jenner: Η 19χρονη αδερφή της Kim, κυριολεκτικά άνθισε το 2014 με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της χρονιάς, και όχι επειδή είναι μέλος της γνωστής οικογενείας, αλλά κυρίως γιατί πλέον θεωρείται ό, τι καλύτερο στο χώρο του modeling. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε πάρα πολλά από τη νεαρά.

7. Jennifer Lawrence: Eκτός φυσικά από το θέμα με τις γυμνές φωτογραφίες και το γενικότερο σκάνδαλο, η πιτσιρίκα του Hollywood είναι η νεότερη ηθοποιός που έχει ήδη τρεις υποψηφιότητες για Oscar στο ενεργητικό της, βγάζει λεφτά με το τσουβάλι, είναι περιζήτητη και συνεχίζει να κάνει την μία ταινία μετά την άλλη! Αν το 2015 βρει και τον άντρα των ονείρων της, θα μπορούμε να μιλάμε για την τελειότητα με σάρκα και οστά.

8. Bradley Cooper: Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει το alter ego της J.Law με τον οποίο είναι κάτι σαν τους Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ της Αμερικής και με τον οποίο εκτός από τέλειο ζευγάρι στην μεγάλη οθόνη είναι και κολλητοί. Επίσης, ο Cooper συστήνει ένα νέο είδος sex symbol, λίγο πιο χαλαρό, πιο χύμα, πιο boho καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.

9. Κate Middleton: Α όλα κι όλα, είναι η Δούκισσα του Cambrigde, σύζυγος William, λατρεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, μετά τον πρίγκιπα George που έχει κλέψει τις καρδιές όλων. Είναι κομψή, γλυκιά και συμπαθητική. Γιατί λοιπόν να μην είναι η χρονιά της;

10. Beyoncé: Γιατί πολύ απλά είναι η Beyoncé κάτι που από μόνο του είναι αρκετό!