David Schwimmer: Ο διάσημος ηθοποιός θα γίνει σύντομα ένας… Kardashian!

David Schwimmer: Ο διάσημος ηθοποιός θα γίνει σύντομα ένας… Kardashian!

Μαντεύετε τι σχέση μπορεί να έχει με την εμπορικότερη οικογένεια της Αμερικής; 

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να φανταστεί κανείς τι είδους σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στο αγαπημένο «φιλαράκι», David Schwimmer, και την οικογένεια Kardashian, ωστόσο απάντηση στο ερώτημα αυτό υπάρχει και μάλιστα σχετίζεται με την ομοιότητα που έχει ο διάσημος ηθοποιός με τον πατέρα της οικογένειας, Robert Kardashian.


Συγκεκριμένα, η ομοιότητα αυτή τον έκανε να κερδίσει μια θέση στο καστ της νέας αμερικανικής σειράς «American Crime Story», που ήδη ετοιμάζεται, και θα έχει ως θέμα, στα πρώτα δέκα επεισόδιά της, την υπόθεση που έκανε τον Robert Kardashian έναν από τους πιο δημοφιλείς δικηγόρους της Αμερικής, όταν ανέλαβε την υπεράσπιση του φίλου του OJ Simpson για τον φόνο της συζύγου του. Ο πατέρας των Κim, Khloe και Kourtney, που θα ενσαρκωθεί στη σειρά αυτή από τον τον αγαπημένο ηθοποιό, κατάφερε τότε να συγκεντρώσει τεράστια φήμη με την επιτυχία του αυτή και να... ανοίξει το δρόμο για το μετέπειτα υπερπολυτελές lifestyle της υπόλοιπης οικογένειας.


Τα γυρίσματα της νέας σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς στο Los Angeles και πραγματικά αναρωτιόμαστε ποια θα είναι η γνώμη της οικογένειας Kardashian για το καστ της. Θα θεωρήσουν οι ματαιόδοξες Kardashians τον David αρκετό για να ενσαρκώσει το ρόλο του πατέρα τους ή θα υπάρξουν νέα προβλήματα στη σόουμπιζ;

Διαβάστε ακόμη:

To 2014 ήταν η χρονιά της Amal Clooney! Oι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου

Φταίει ο έρωτας; Αρραβωνιάστηκαν μετά από μόλις 7 μήνες σχέσης!