Kutcher-Kunis: Δίνουν καυτά φιλιά δημοσίως και μας δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι!

Kutcher-Kunis: Δίνουν καυτά φιλιά δημοσίως και μας δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι!

Οι δύο σταρ άφησαν σπίτι την κορούλα τους και απόλαυσαν μια έξοδο οι δυο τους

Οι πρόσφατες υποχρεώσεις με τις οποίες έχουν επιφορτιστεί ως νέοι γονείς, τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά και οι φήμες που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα περί απιστίας του Ashton Kutcher την πρώτη περίοδο του ειδυλλίου τους, φαίνεται πως δεν έχουν επηρεάσει την υπέροχη πορεία της σχέσης τους. Αντιθέτως, Ashton Kutcher και Mila Kunis δείχνουν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ, στην τελευταία τους κοινή έξοδο.


Οι δύο διάσημοι γονείς αποφάσισαν να αποχωριστούν για πολύ λίγο την μικρή Wyatt και να κάνουν μια έξοδο οι δυο τους, απολαμβάνοντας ο ένας την συντροφιά του άλλου. Έτσι, ο φακός των παπαράτσι τους τσάκωσε στην πρώτη βόλτα τους, ύστερα από τη γέννηση της κόρης τους, να παρακολουθούν αγώνα μπάσκετ τα... δυο τους και τους απαθανάτισε σε μερικές από τις πιο τρυφερές στιγμές που τους έχουμε δει.


Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανταλλάσει φιλιά και αγκαλιές, ενώ παράλληλα η μεταξύ τους ατμόσφαιρα έδειχνε σε τέτοιο βαθμό ευχάριστη, που μάλλον... μόνο τον αγώνα δεν παρακολούθησαν. Φαίνεται πως ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού έχει αναζωογονήσει για τα καλά τη σχέση αυτή, που παρότι μετρά δύο χρόνια ζωής, μας κάνει να νιώθουμε πως είναι ακόμα στα πρώτα ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη:

To 2014 ήταν η χρονιά της Amal Clooney! Oι φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου

Έχετε δει την κόρη του Jack Nicholson; Είναι κούκλα και γοητευτική σαν τον πατέρα της