Mε τη σέξι φωτογράφισή της μας αποδεικνύει πως η θηλυκότητα… κιλά δεν κοιτά!

Mε τη σέξι φωτογράφισή της μας αποδεικνύει πως η θηλυκότητα… κιλά δεν κοιτά!

Ποια διάσημη σταρ τολμά να κάνει την πιο προκλητική φωτογράφηση; 

Είναι μια από τις γυναίκες εκείνες που έχουν συμβιβαστεί απόλυτα με την εμφάνισή τους και το δείχνει κατά καιρούς, με τις άκρως προκλητικές φωτογραφίσεις της. Η Beth Ditto είναι από τις λίγες παρουσίες που ξέρουν πολύ καλά να μας αποδεικνύουν ότι αν θέλεις μπορείς να είσαι σέξι, ακόμα και μέσα σε ένα σώμα με παραπάνω κιλά, αφού αυτό πηγάζει από μέσα σου.


Η διάσημη frontwoman των Gossip, αποτελεί μια από τις 31 σέξι παρουσίες που κοσμούν τον εορταστικό μήνα Δεκέμβριο του περιοδικού «LOVE». Και μάλλον τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού ο... ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, αν αναλογιστεί κανείς πως κατάφερε να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στις Kendall Jenner, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Pamela Anderson και πολλές ακόμα καυτές παρουσίες, που επίσης φωτογραφήθηκαν για το εορταστικό ημερολόγιο του περιοδικού.


Με περίσσια αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα, η Beth ποζάρει προκλητικά στο φακό, φορώντας μαύρα εσώρουχα και έχοντας έντομο μακιγιάζ, ενώ παράλληλα λούζει... τον εαυτό της με σαμπάνια μέσα σε μια μπανιέρα, και μας αποδεικνύει πως πραγματικά «το έχει». Για του λόγου το αληθές, δείτε το παρακάτω βίντεο της φωτογράφισης και θα καταλάβετε πως αν υπάρχει θέληση... όλα μπορούν να υλοποιηθούν και η εμφάνιση περνά πλέον σε δεύτερη –ή και τρίτη- μοίρα.

Διαβάστε ακόμη:

Selfie time: Πανέμορφη sexy star φωτογραφίζεται... ολόγυμνη στο μπάνιο της!

Nέο ζευγάρι στη showbiz; Επιτέλους γιατί αυτός ο ηθοποιός ήταν πολύ καιρό μόνος!