Περίεργο: Μέχρι πού θα φτάσει η Jennifer Aniston για να πάρει επιτέλους ένα Oscar;

Είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα!

Το έχουμε πει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό: Η Jennifer Aniston διψάει για ένα Oscar ή έστω μία υποψηφιότητα, και όπως όλα δείχνουν είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει! Και δεν εννοούμε την μία εμφάνιση μετά την άλλη και τις συνεχείς συνεντεύξεις και δημόσιες σχέσεις, αλλά κάτι ακόμα πιο... δραστικό!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, αποφάσισε να προσλάβει μία ειδικό Οσκαρικής στρατηγικής, προκειμένου να της δώσει την πολυπόθητη υποψηφιότητα! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η συγκεκριμένη κυρία, ονόματι Lisa Taback η οποία έχει δουλέψει και για λογαριασμό άλλων ταινιών που έχουν βραβευτεί με Oscar, θα αναλάβει να κάνει τα... πάντα, με ποιον τρόπο δεν ξέρουμε, προκειμένου τελικά η star να καταφέρει να πάρω έστω μία υποψηφιότητα.

Πολλοί λένε, ότι η κυρία λογικά την επομένη των υποψηφιοτήτων θα απολυθεί, είτε η Aniston λάβει υποψηφιότητα είτε όχι, σε μία προσπάθεια να τονιστεί ο... δύστροπος χαρακτήρας που μερικοί της χρεώνουν. Πάντως, η ίδια η Jen πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει προβλήματα στον ύπνο και πως δεν μπορεί για κανένα λόγο να κοιμηθεί. Μάλλον γι' αυτό είναι στη τσίτα συνέχεια, και πίνει και λίγο παραπάνω, όπως λένε τελευταία οι κακές γλώσσες.

Εμείς να της ευχηθούμε να πάρει τελικά υποψηφιότητα γιατί καθόλου καλά δεν τη βλέπουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι κούκλα και ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της: Μαντεύετε την τυχερή μαμά;

Selfie time: Πανέμορφη sexy star φωτογραφίζεται... ολόγυμνη στο μπάνιο της!

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ